KAKAV VELIČANSTVEN KRAJ SEDMICE – Ako ste rođeni u OVA 3 znaka imat ćete OGROMNE razloge za LJUBAVNU SREĆU!

KAKAV VELIČANSTVEN KRAJ SEDMICE – Ako ste rođeni u OVA 3 znaka imat ćete OGROMNE razloge za LJUBAVNU SREĆU!

31 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Pokušajte ovaj tjedan ne igrati na sigurno. Ne u smislu rizika ili radnji koje poduzimate, već u tome koliko duboko predajete svoje srce drugome.

Ranjivost vam može biti zastrašujuća riječ, pogotovo ako još uvijek nosite prošlu bol zbog razloga zašto to sada neće uspjeti, ali morate vjerovati da je ovo vrijeme drugačije.

Osim toga, nikad nećete znati dok ne pokušate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Pokušajte vjerovati u najbolje, ne samo u situaciju ili ishod, nego u osobu. Uvijek trebamo vjerovati najbolje o osobi koju volimo, ako ne, činimo joj i medvjeđu uslugu.

Stvari uvijek mogu izgledati izazovno ili teško, ali to ne znači da neće ispasti bolje nego što možete zamisliti.

Pokušajte ovaj tjedan jednostavno vjerovati u najbolji mogući scenarij umjesto da dopustite da vaši strahovi vladaju vama.

 

 

BLIZANCI

Ovaj tjedan stvari će izgledati drugačije. Umjesto da ih pokušate slikati drugačije, dopustite životu i ljudima u njemu da pokažu kako se prirodno ponašaju. Uočite što osjećate u skladu sa samim sobom, a što ne.

Pokušajte na sve gledati kao na znak koji vas usmjerava prema onome što jest, a što vam nije namijenjeno.

Iako strast može daleko stići, ako je od ozljeda ili traume, neće nas nužno odvesti u pravom smjeru.

 

 

RAK

Trebali biste se osjećati kao da možete letjeti ovaj tjedan. S nadom i optimizmom koji vam se vraćaju u život, nemojte se bojati priznati da ste sretni.

Iako se radi o stranom osjećaju, to ne znači da nije ono što zaslužujete.

Strasti i želje pojačat će se ovaj tjedan, ako ih ne možete izraziti fizički, onda se usredotočite na ono zbog čega u svom životu to osjećate, a zatim se obvežite da ćete to stvoriti više.

 

LAV

Jasnoća je divna stvar, ali i samopouzdanje, sreća za vas, ovaj tjedan imate oboje u piku.

Iako je malo vjerojatno da imate mnogo sumnji u vezi s određenim životnim putem ili vezom, ovaj tjedan svakako uživajte u onome što vam je na duši.

Proslavite činjenicu da ste donijeli neke teške odluke, ali da su ti izbori samo stvorili prostor za ono što je uistinu usklađeno, posebno u srčanim pitanjima.

 

 

DJEVICA

Vjerojatno ćete početi osjećati da stvari nisu ono što ste mislili da jesu, osobito u određenoj vezi u vašem životu. Ovo je poziv na više.

Poziv da shvatimo da ne možemo ostati u svojoj zoni udobnosti ako je to dio problema. Pokušajte se sjetiti tko ste bili prije ove trenutne veze; što vas je pokrenulo?

Zbog čega ste bili strastveni? I neka vas ta istina vodi naprijed.

VAGA

Neke šanse se dogode samo jednom. Iako nemate problema s preuzimanjem rizika, ponekad se najviše plašite ponovnog gubitka sebe.

Ne moramo se brinuti da će se to dogoditi ako smo u vezi koja to želi samo potaknuti. Nemojte se toliko bojati predanosti da zaboravite onu koja slijedi vaše srce.

 

 

ŠKORPIJA

Ponekad je najveća avantura s osobom koju volimo.

Dopustite sebi da vidite stvari kakve jesu, da uživate u onome što se pojavi i da dopustite da život ispadne drugačije nego što ste planirali. Budite spremni ovog tjedna riskirati, biti prisutni iz ljubavi i jednostavno uživati ​​u vožnji onoga što se dogodi kada kažemo da.

 

STRIJELAC

Duboko udahnuti tjedan dana prije nego što napravite iznenadne poteze i bit će vam od koristi, sve dok ne ostanete u zemlji samozadovoljstva.

U vašem srcu postoji istina koju ste vjerojatno pokušavali zanemariti, ali što više radite, čini se da ona postaje dublja.

Ovaj tjedan pokušajte doći do prostora u kojem potvrđujete što je to, a zatim neka to bude vaš kompas naprijed.

 

 

JARAC

U redu je stati i pitati: “Što je sa mnom?”. Nijedan odnos ne može niti bi trebao biti jednostran, ali ponekad i na vama je da zatražite ono što vam treba ili govorite o bilo kakvim dugotrajnim osjećajima neravnoteže.

Dopustite sebi da ovaj tjedan sve duboko osjetite, ali ne zaboravite to riješiti i sa svojim partnerom.

 

 

VODOLIJA

Vrijeme je da razjasnite što točno želite ili ste možda spremni. Ne možemo ostvariti svoje snove ako još uvijek lažemo sami sebe o tome što to znači.

Umjesto da govorite sebi da želite ono što mislite da je moguće, budite dovoljno hrabri da vjerujete da ste vrijedni onoga što vam se čini nemogućim.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Možda ćete se ovaj tjedan osjećati zbunjeno oko toga što biste trebali sljedeće učiniti u vezi s određenom romantičnom situacijom.

Idući tjedan stvari će biti jasnije o tome što poduzeti, kopajte duboko i provjerite jeste li zaista zbunjeni ili samo želite da je istina drugačija.

Iskrenost prema sebi jedini je način da budete iskreni prema drugima.