KAKAV VELIČANSTVEN KRAJ SEDMICE – Ako ste rođeni u OVA 3 znaka imat ćete OGROMNE razloge za LJUBAVNU SREĆU!

OVAN

Možda ćete se ovaj tjedan osjećati zbunjeno oko toga što biste trebali sljedeće učiniti u vezi s određenom romantičnom situacijom.

Idući tjedan stvari će biti jasnije o tome što poduzeti, kopajte duboko i provjerite jeste li zaista zbunjeni ili samo želite da je istina drugačija.

Iskrenost prema sebi jedini je način da budete iskreni prema drugima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Pokušajte ovaj tjedan ne igrati na sigurno. Ne u smislu rizika ili radnji koje poduzimate, već u tome koliko duboko predajete svoje srce drugome.

Ranjivost vam može biti zastrašujuća riječ, pogotovo ako još uvijek nosite prošlu bol zbog razloga zašto to sada neće uspjeti, ali morate vjerovati da je ovo vrijeme drugačije.

Osim toga, nikad nećete znati dok ne pokušate.

 

 

BLIZANCI

Pokušajte vjerovati u najbolje, ne samo u situaciju ili ishod, nego u osobu. Uvijek trebamo vjerovati najbolje o osobi koju volimo, ako ne, činimo joj i medvjeđu uslugu.

Stvari uvijek mogu izgledati izazovno ili teško, ali to ne znači da neće ispasti bolje nego što možete zamisliti.

Pokušajte ovaj tjedan jednostavno vjerovati u najbolji mogući scenarij umjesto da dopustite da vaši strahovi vladaju vama.

 

 

RAK

Ovaj tjedan stvari će izgledati drugačije. Umjesto da ih pokušate slikati drugačije, dopustite životu i ljudima u njemu da pokažu kako se prirodno ponašaju. Uočite što osjećate u skladu sa samim sobom, a što ne.

Pokušajte na sve gledati kao na znak koji vas usmjerava prema onome što jest, a što vam nije namijenjeno.

Iako strast može daleko stići, ako je od ozljeda ili traume, neće nas nužno odvesti u pravom smjeru.

 

LAV

Trebali biste se osjećati kao da možete letjeti ovaj tjedan. S nadom i optimizmom koji vam se vraćaju u život, nemojte se bojati priznati da ste sretni.

Iako se radi o stranom osjećaju, to ne znači da nije ono što zaslužujete.

Strasti i želje pojačat će se ovaj tjedan, ako ih ne možete izraziti fizički, onda se usredotočite na ono zbog čega u svom životu to osjećate, a zatim se obvežite da ćete to stvoriti više.

 

 

DJEVICA

Jasnoća je divna stvar, ali i samopouzdanje, sreća za vas, ovaj tjedan imate oboje u piku.

Iako je malo vjerojatno da imate mnogo sumnji u vezi s određenim životnim putem ili vezom, ovaj tjedan svakako uživajte u onome što vam je na duši.

Proslavite činjenicu da ste donijeli neke teške odluke, ali da su ti izbori samo stvorili prostor za ono što je uistinu usklađeno, posebno u srčanim pitanjima.

 

Nastavak na idućoj stranici…

KAKAV VELIČANSTVEN KRAJ SEDMICE – Ako ste rođeni u OVA 3 znaka imat ćete OGROMNE razloge za LJUBAVNU SREĆU!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top