DO KRAJA SEDMICE: Savršen kraj sedmice i dani za pamćenje – evo kome zvijezde poklanjaju najveću sreću!

OVAN

Problemi iz prošlosti vas još uvijek opterećuju. Neće biti lako progurati se sa svojim uobičajenim stavom ako se ne bavite stvarima koje su vas naljutile i ranile vaše srce. Oslobađanje emocija prirodni je dio svakog unutarnjeg procesa. Neka budu što god jesu i uzmite dovoljno prostora da ih pustite.

Bilo bi dobro odrijemati, meditirati, dovoljno se odmoriti i ne zaboravite se opustiti bez obzira na trenutne okolnosti. Prepuštanje pritisku moglo bi dovesti do većeg pritiska na cesti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ne znate se čak ni suprotstaviti nekim malim i manje bitnim stvarima, iako jasno vidite razliku u vlastitim prioritetima. Lekcije su naučene, ali imate problema da ih koristite i date im dovoljno prostora da osvijetle put.

Nešto u vašoj rutini također se mora promijeniti, tako da možete nastaviti s tijelom i svojim umom malo lakšim i pod manjim pritiskom nego prije. Otresite se onoga što vam više nije potrebno.

 

 

BLIZANCI

U cijeloj povijesti Oscara bila je samo jedna nominacija za najbolju glumicu za Azijatkinju. Možda se osjećate manje cijenjeno nego što mislite da biste trebali biti, ali ne znate treba li to shvaćati osobno ili je riječ o mnogo širim, kolektivnim uvjerenjima. Imajte na umu da svaka osoba ima svoju borbu s kolektivom, bez obzira na pristup svojoj autentičnosti.

Dajte si slobodu za hrabar ili dva izbora, samo se malo otrgnite kontroli da vidite gdje ćete dospjeti i nemojte osjećati promjenu kada vam to donese osjećaj samostalnosti koji je u ovom trenutku potreban.

 

 

RAK

Stres ne prolazi iako se nadate najboljem. Stvari su se čudno okrenule i vaša intuicija vam ovih dana zapravo ne pokazuje put. Ako se osjećate izgubljeno ili odvojeno od drugih ljudi, prihvatite samoću, provedite vrijeme u kontaktu s prirodom ili jednostavno uzmite slobodan dan.

Stvarnost je vaša jača strana, ali još uvijek previše razmišljate i dajete energiju budućnosti ili prošlosti. Osjetite gdje trenutno stojite, otpuštajući stvari koje su nekada bile i one koje mogu ili ne moraju doći.

 

 

LAV

Kada je Jurassic Park snimljen, uragan je pogodio Havaje i uništio setove, a u film je dodana stvarna snimka uragana. Dobivate brzinu i iako bi se neki od vaših poteza mogli pokazati plodonosnim, ipak bi bilo mudro skloniti se ako situacija izmiče kontroli.

Zadržite fokus, ali držite svoje tijelo fleksibilnim i opuštenim, tako da možete spontano osjetiti instinktivnu potrebu koja će donijeti mir u vaše buduće odluke.

 

 

DJEVICA

Iako je za nekim vezama vrijedna jurnjava, za drugima nije. Razdvojite to dvoje i prepoznajte reciprocitet prije nego što pokušate ostvariti cilj s nekim koga slične stvari za početak ne zanimaju. Umjesto da pokušavate čitati između redaka, postavljajte konkretna pitanja i vjerujte svom unutarnjem glasu koji vam govori da želite da se okrenete.

Priznanje koje ste dobili za određena djela može biti kratkotrajno i previše suptilno za vaše trenutno stanje uma. Ipak, osjećate se da ste vezani okolnostima da ne u potpunosti izrazite svoju kreativnost. Razmišljajte izvan okvira, otvarajući usput nova vrata.

 

Nastavak na idućoj stranici…

DO KRAJA SEDMICE: Savršen kraj sedmice i dani za pamćenje – evo kome zvijezde poklanjaju najveću sreću!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top