Sudbina će ovaj mjesec iznenaditi OVE znakove i donijeti im NAJLJEPŠE DANE u ŽIVOTU!

Sudbina će ovaj mjesec iznenaditi OVE znakove i donijeti im NAJLJEPŠE DANE u ŽIVOTU!

29 svibnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Mjesečni horoskop: Jedino od čega se želite odmoriti u ovom trenutku  je vaše radno opterećenje. Pobjeći od svakodnevnice i svih lica, kako onih poznatih, ali i onih nepoznatih. Odvojite slobodno vrijeme i prepustite se partneru.

Imat ćete priliku  zbližiti se s partnerom. Također ćete imati priliku provoditi dosta vremena sa prijatelja i poboljšati neke odnose.

Postoji mogućnost da dođete do određene sume novca i otplatite stare dugove i kredite. Novac zvuči sjajno, ali romantika će vam biti još bolja.

ŠKORPIJA

Trenutno niste učinili mnogo da promijenite svoj život, zapravo niste bili spremni početi ozbiljno shvaćati život i, osjećajući se tako, izgubili ste nekoliko slatkih prilika.

Pa, ovaj mjesec nema takav stav i uskoro će vas oboriti s nogu i duboko uroniti vašu očnu jabučicu u akciju i aktivnost. Vrijeme je da se vratite životu: posjetite teretanu, započnite zdravu prehranu i odvojite vrijeme za sebe.

 

 

STRIJELAC

Ovdje je, taj novi početak kojem ste se nadali. Vrijeme je da skupite svoje snove i formulirate nove načine za njihovo ispoljavanje.

To je mjesec ljubavi – i obaveza, također. Za vas je ovo mjesec dana za plodnost, zaruke, trudnoću, brakove – sve je to pitanje slavlja koja slijede.

Karta Sreće vas profesionalno podržava, stoga se ne brinite da ćete previše vremena trošiti na slavljenje dobrih stvari – još uvijek imate svoj posao i jako ste dobri u tome.

Ovo je također odličan mjesec za druženje s djecom i mladima. Tinejdžeri imaju poruke koje trebaju podijeliti ako možemo otvoriti srce da ih čujemo.

Odvojite to vrijeme, uložite u svoju obitelj i poslušajte što imaju reći mlađi članovi klana.

 

JARAC

Mjesečni horoskop: Imat ćete nekoliko prilično zanimljivih situacija tijekom mjeseca.

Radujte se nadogradnji svog intimnog života – ako ste partner, i ako ste slobodni i tražite – imate vrlo dobre šanse privući nekoga – ako ne i nekoliko ljudi – koji će htjeti doživjeti sve što imate na umu.

Cijeli mjesec donijet će vam kreativni tok i hiperaktivnost, što znači da niste raspoloženi za stagnaciju; želite akciju, produktivnost i nešto čemu se radujete.

Vaša će radna etika porasti, a i trebali biste biti lopta plamene pozitivnosti.

 

 

VODOLIJA

U prvim danima mjeseca možda ste na rubu, pitate se i razmišljate o svim problemima koji vam padaju na pamet.

Spojiti ćete se s prijateljima i zabavnim stvarima kako ne biste morali ostati predugo u tom prožimajućem funku.

Ako ste slobodni, ovo je sjajan mjesec za upoznavanje nekoga posebnog – a pod posebnim mislimo na nekoga koga ODOBRAVATE.

Karta magije golicat će vašu kreativnu tipku, a ako ste pisac, možda ćete pronaći odličan izlaz za čišćenje tjeskobnih osjećaja. Ovog mjeseca veliki ste napor da radite stvari na svoj način.

Ako tražite pažnju, dobit ćete je u izobilju. Očekujte nove i uzbudljive prilike da učinite stvari koje nikada prije niste radili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Mjesečni horoskop: Iskoristite mjesec. Mistična karta pojačava vaše komunikacijske vještine i trajat će cijeli mjesec, stoga iznesite te prijedloge, iznesite svoje mišljenje i upotrijebite moć uvjeravanja da biste dobili ono što želite.

Vaš je profesionalni život sada blagoslovljen, a kao što svi znamo, na nama je da udarimo dok je glačalo vruće i iskoristimo prilike dok su tamo, ponuđene.

Ovo nije mjesec za odugovlačenje.  Bit će poziv za domaću stranu života, a predlaže se da je pazite. Popravite svoju kuću, popravite, uključite se u poboljšanje svoje životne situacije.

Stranice: 1 2