FINANCIJE u JUNU: Horoskop otkriva tko VIŠE NIKAD NEĆE IMATI PROBLEMA s NOVCEM, a tko će doživjeti pravu financijsku katastrofu!

FINANCIJE u JUNU: Horoskop otkriva tko VIŠE NIKAD NEĆE IMATI PROBLEMA s NOVCEM, a tko će doživjeti pravu financijsku katastrofu!

29 svibnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Posebna je potreba uspostaviti ravnotežu između prihoda i rashoda ako želite imati dobar i stabilan financijski život. Može doći do nekoliko smetnji zbog vaših nedavnih aktivnosti vezanih uz novac i financije. Ako planirate ulagati u područja kao što je špekulativni prihod, vjerojatno ćete zbog toga pretrpjeti određeni gubitak. Može doći i do gubitka imovine uzrokovane krađom. Unatoč poduzimanju svih potrebnih mjera opreza i sigurnosnih mjera, ipak možete izgubiti dio imovine zbog krađe. Međutim, ne morate se brinuti ako su vaše stvari osigurane jer tada financijski gubitak možda neće biti velik. U suprotnom, samo pokušajte biti sigurni da ste što bolje zaštićeni od gubitka. Ako upotrijebite svoj intelekt i prema tome planirate promjene, tada ćete za financijski život imati bolje vrijeme nego što ste to činili prošlog mjeseca, kažu vaša mjesečna predviđanja. Nemojte praviti nepotrebne troškove.

 

 

ŠKORPIJA

Tijekom ovog mjeseca možda ćete morati biti oprezni pri svakoj financijskoj odluci. Možda će proći mjesec u kojem ćete možda morati zadržati sav luksuz i neželjene izdatke. Ipak, ništa alarmantno jer će vas tranzit Merkura vjerojatno dovesti u iskušenje da potrošite na sve i svašta što vas uzbuđuje. Ako ste očekivali povećanje prihoda, možda ćete ga imati manje od očekivanog, što bi mogao biti vaš razlog za brigu. Pogotovo ako ste samozaposleni ili se bavite poslom.

Možda ćete morati mudro pregovarati kako biste bili sigurni da su vaši prihodi netaknuti. Iako starosjedioci koji su na poslu ili u službi možda neće vidjeti velike promjene, nezadovoljstvo zbog povećanja prihoda može i dalje biti uznemirujuće. Možda ćete morati prevladati ovaj izazov kontrolirajući svoje izdatke za sadašnje vrijeme. Pobrinite se da si možete priuštiti ono što kupujete i ne destabilizirate svoj proračun. Neki od vas mogu doći u napast da čak i preuzmu zasluge, međutim, bilo bi poželjno da se ne upuštate u takvu avanturu.

 

STRIJELAC

Mjesec predviđa da bi vaš status u vezi s novcem mogao biti izuzetno solidan tijekom ovog mjeseca. Možda ćete potrošiti novac na osobno ispunjenje i zadovoljstvo. Možda planirate obnoviti svoj dom tijekom ovog mjeseca ili kupiti drugo vozilo. Mjesec vas potiče da se suzdržite od stavljanja gotovine na teorijska područja, na primjer, ponude i dionice. U svakom slučaju, pothvati povezani sa zemljištem ili nekretninama mogu biti povoljniji u produženom razdoblju pa možete ići na to. Ovo bi moglo biti idealno vrijeme za vas jer postoje velike mogućnosti da imate mogućnost vratiti novac od zajmoprimca. Taktički pristup i samopouzdanje kombinirali bi se kako bi vam osigurali uspjeh u prilično kratkom vremenu. Oprez se preporučuje onima koji planiraju nagađati i zaraditi novac. Ako ste ljubomorni, tada vas jedini bog može spasiti. Međutim, dugoročna ulaganja mogu se pokazati korisnima za vas.

 

 

JARAC

Možda nije povoljno vrijeme za postizanje dobre financijske dobiti, možete se zbuniti s raznim mogućnostima ulaganja. Nemojte ulagati bez prijedloga stručnjaka. Postoje šanse za neplanirane izdatke za putovanja tijekom ovog mjeseca. Retrogradni planeti mogli bi ovog mjeseca dati neplanirane izdatke za vozila. Pokušajte planirati svoj proračun tako da vas financijska štipaljka ne može ometati. Budite oprezni prilikom velikih ulaganja vezanih za vaše poslovanje. Ovaj mjesec možda nećete moći uštedjeti novac. No, vaša će vas sreća vjerojatno podržati u smislu financijske dobiti u ovom mjesecu.

 

 

VODOLIJA

Ovaj će mjesec vjerojatno biti prosječan u smislu novca i financija. Postoje šanse za izdatak za poslovni plan i novi projekt. Nemojte žuriti dok za to vrijeme donosite financijske odluke od novih ili nepoznatih ljudi. Postoje šanse za velika financijska ulaganja u zemljište i nekretnine koja možda neće dati željeni dobitak. Ulaganje biste trebali planirati dugoročno. Prethodno ulaganje moglo bi vam donijeti dobre prinose, ali postoje i šanse za neplanirane troškove. Ovog mjeseca predviđeni su i izdaci vezani uz kuću i troškovi obrazovanja djece.

Braća i sestre mogu zatražiti financijsku pomoć. Mala druženja sa obitelji i kupovina darova za obitelj mogu vam također uzrokovati troškove. Postoje šanse u troškovima za učenje tajnih znanja poput okultne znanosti, čitanja tarot karata ili na tečajevima iscjeljivanja. Savjetujemo vam da uklonite sva porezna pitanja kako biste se držali podalje od pravnih pitanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ovog mjeseca možete dobiti očekivani financijski dobitak. U vašem poslu može postojati više izvora prihoda. Međutim, izbjegavajte velika ulaganja u posao. Postoje velike šanse za financijsku dobit putem internetskog poslovanja. Poslovanje na veliko vjerojatno će vam donijeti iznenadne neplanirane financijske izdatke. Tazbina može zatražiti financijsku pomoć, a ovog mjeseca postoje šanse za izdvajanje za obiteljske zabave i proslave. Putovanje u inozemstvo povezano s poslom može uzrokovati vaše troškove. Praktičan pristup i prijedlozi stručnjaka mogu vam pomoći da ostvarite financijsku dobit od ulaganja i tržišta dionica. Poslovanje povezano s komunikacijom može donijeti dobru financijsku dobit. Mogu postojati financijski izdaci za pravna pitanja ili zajmove.

Stranice: 1 2