FARAONSKI HOROSKOP za JUN otkriva vašu sudbinu za narednih 30 dana! – Evo čiji će život doživjeti preobražaj u ljubavnom i financijskom smislu!

FARAONSKI HOROSKOP za JUN otkriva vašu sudbinu za narednih 30 dana! – Evo čiji će život doživjeti preobražaj u ljubavnom i financijskom smislu!

29 svibnja, 2022 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Mjesečni horoskop:  Iako bi to moglo zvučati zabavno, bilo bi vam bolje da održite visoku razinu zdravlja koju ste održavali u redu prije ovog mjeseca.

Što je još gore, imate partnera koji vam pomaže, a ako oboje ne pripazite, do sredine mjeseca ćete se boljeti i nateći. Ljubav je jaka tijekom ovog mjeseca, iako su obiteljski problemi i dalje isti, grozni.

Držite se prijatelja u najboljim trenucima i prepustite se kreativnim aktivnostima kada ste sami. Posao je na kratkoj strani ‘meh’, iako se možete veseliti nadogradnji posla kad mjesec završi.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Prva tri tjedna u mjesecu možda će vam pružiti više stresa u vezi nego što ste spremni nositi, ali bilo bi vam dobro da se s njim nosite sada kako bi posljednji tjedan mogao biti blažen.

Glavni problem kod kuće je to što ste oboje pod utjecajem vanjskih izvora, a sukob koji je time uzrokovan može se činiti nepremostivim.

Ne brinite – s pametnom ste osobom koja je uložena u vezu, i bez obzira na to jesu li pod utjecajem nekoga tko vam se ne sviđa, ili ne, s vama neće ništa pokvariti.

I vi također morate odmjeriti opcije; jeste li spremni ‘boriti se do smrti’ zbog tuđeg mišljenja o tome što se događa u vašoj vezi?

Nema šanse. Ono što će vam ovaj mjesec donijeti jest spoznaja da je vaša veza sjajna i da se u nju ne bi smjele miješati vanjske strane.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Mjesečni horoskop:  Nemojte se iznenaditi ako vas ovog mjeseca ugrize putnička greška.

Željeli ste (ne, trebali ste…) avanturu i potpuno ste spremni učiniti je sami, ako je potrebno.

Želite putovati daleko; dosta vam je ovog mjesta – barem za sada.

Financije izgledaju dobro za ovakve stvari i vjerojatno možete pronaći nekoliko dobrih ponuda.

Astrologija u ovom mjesecu tjera vas da otkrijete nove stvari, a čini se da su putovanja vaša najbolja opcija.

Možda ćete također otkriti da putujete zbog posla, što bi vam bilo neizmjerno drago.

Zdravlje je dobro, a kao i mnogi drugi ovdje, ovaj mjesec ne donosi dobre vijesti za obiteljski život.

Svađe će izmaknuti kontroli, a oni koji progovore pogodit će ispod pojasa – kao što to rade obitelji.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Ovo je mjesec u kojem vaša neobavezna, ali ljubavna veza postaje ozbiljnija. Nešto je ‘kliknulo’ s vama dvoje i sada se oboje osjećate dovoljno sigurno jedno s drugim da pređete na sljedeći korak.

Iskoristite ovo vrijeme zajedno, jer medeni mjesec ne traje dugo. Ovo je dobro vrijeme za putovanja, kao i za preseljenje – ako već živite zajedno, možda biste trebali razmisliti o selidbi, a ako još niste, možda biste trebali razmisliti o zajedničkom useljavanju.

Život je za živjeti i dobro ćeš to raditi u ovom mjesecu. Također: ulaganja imaju veliki potencijal za vas.

 

 

Vodolija (20. siječnja – 18. veljače)

Mjesečni horoskop: Imate dosta sreće za vrijeme trajanja mjeseca, jer je ljubav lako dostupna, a obiteljski će život ići glatko.

Proveli ste vrijeme pokušavajući očuvati dobro zdravlje, a do sada – tako dobro, ovo će se nastaviti, a možete se tapšati po leđima jer ste tako marljivi.

Pokazali ste svemiru da niste od onih koji upadaju u obrasce mržnje prema sebi, a tijekom ovog mjeseca vaš osjećaj samopoštovanja neće samo učiniti da se osjećate dobro, već će vas voditi ka još boljem donošenju odluka.

Financije izgledaju snažno, što je doista sretna nadogradnja, a možda i vaš život u karijeri ide korak naprijed.

Ako čekate mogućnost za posao, očekujte da ćete se javiti oko sredine mjeseca. Ova vrijeme vas je mnogo naučilo, a vi ste zadržali svaku lekciju – pametno!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ribe (19. veljače – 10. ožujka)

Čini se da vam ovaj mjesec, najsjajnije blista vaša karijera ili posao. Ovo bi moglo biti jako dobro vrijeme za vas da proširite svoje učenje, daljnje obrazovanje će vam doprinijeti sposobnosti da radite u polju po vašem izboru i dat će vam samopouzdanje koje vam je potrebno.

Dobro vam ide i u vašoj vezi, što znači da ste se sada u mogućnosti malo opustiti tijekom svađe. Ne shvaćate sve tako ozbiljno, jer ste shvatili da vaša voljena osoba nikamo ne ide. Ljubav koju dijelite s nekim posebnim je vrlo jaka i sviđa vam se ovaj osjećaj.

U prošlosti niste bili sigurni da možete biti samo s jednom osobom, a ipak, evo vas, doživljavate romansu koja stvarno funkcionira. To je inspirativno i obećavajuće. Zahvalnost prevladava.

Stranice: 1 2