EGIPATSKI HOROSKOP za JUN donosi OVOM znaku PRAVO BOGATSTVO, a OVOM veliku LJUBAV i prestanak ljubavne patnje!

EGIPATSKI HOROSKOP za JUN donosi OVOM znaku PRAVO BOGATSTVO, a OVOM veliku LJUBAV i prestanak ljubavne patnje!

29 svibnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Racionalan pristup neće puno pomoći emocionalnim problemima i ono što smatrate da treba staviti na vrh liste prioriteta kako biste se mogli nositi s izazovom i mogućom ozljedom koja donosi radosni potencijal.

Do kraja mjeseca nošena prtljaga će postati jasnija i shvatit ćete što nije funkcioniralo, a što se mora popraviti. Održavajte visoku razinu energije vježbanjem, prirodnim okruženjem i zdravim aktivnostima koje će pomoći vašem tijelu da ostane zdravo, a hormoni u ravnoteži. Pružite priliku vlastitoj sreći tako što ćete se redovito brinuti o sebi i s ljubavlju za cijelu svoju fiziologiju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

ŠKORPIJA

Mjesečni horoskop: Stres se najavljuje početkom mjeseca, ali će se smanjiti u sljedećim tjednima, dok popravite ono što je slomljeno i obratite pažnju na detalje koji zahtijevaju vašu pažnju. Htjeli biste se odmoriti, otići na godišnji odmor i promijeniti cijelu scenografiju kako biste stekli novu perspektivu. Ako je to moguće, odaberite datum brzo i ne oklijevajte predugo.

Neke odgovornosti nećete izbjeći čak i ako se jako potrudite, pa biste mogli i brzo s njima završiti, praveći igru ​​od svega što je pred vama. Ne morate biti previše ozbiljn. Čak i ako situacija zahtijeva ozbiljan pristup. Stavite svoju dobrobit na prvo mjesto. Njegujte radosnu stranu svog srca bez obzira na poteškoće koje su pred vama. Humor bi trebao biti vaš najzdraviji obrambeni mehanizam.

 

STRIJELAC

Čak i ako su neke ideje dobre i na mjestu, sudbina neće ići u smjeru koji se trenutno čini kao jedini mogući. Morate ostati otvoreni za životna iznenađenja. Razdoblje iza vas bilo je teško i vjerojatno ste umorni. Stoga se u sljedećih nekoliko tjedana dovoljno odmorite kako biste podigli razinu energije i ostali budni. Sada su pitanja fiziologije  pojačana i važnija nego što su bila. Idite na rutinski pregled. Učinite svaki dan nešto dobro za svoje tijelo i razmislite o rutini koja će vam pod svaku cijenu ostaviti dovoljno vremena za ugodne aktivnosti i ugodne susrete. Zdravlje bi vam trebalo biti apsolutni prioritet.

 

JARAC

Mjesečni horoskop: U prvoj polovici mjeseca neće biti lako opustiti se, jer prethodni problemi, kao i novi koji se gomilaju, donose stres na stol i stavljaju fokus na svakodnevna pitanja koja su dosadna i zamorna. Posao se mora obaviti, a vi ćete pronaći radost u malim stvarima i pokušati ne raspršiti sliku dok popravljate ono što je neko vrijeme bilo slomljeno. Na vama je da uspostavite rutinu koja će služiti ljepoti i ljubavnim kontaktima u drugoj polovici mjeseca. Postat ćete svjesni potencijala određenih odnosa. Spremni na zdrava partnerstva, ne biste trebali zanemariti svoj osjećaj ili kompromis tamo gdje je kompromisa previše. Ravnoteža će se stvoriti unutar kontakata u kojima ima dovoljno ljubavi i svi su se spremni boriti za svoj pošteni dio odgovornosti.

 

 

VODOLIJA

Vrijeme brzo žuri i tijekom mjeseca odluke koje su donesene početkom mjeseca, do kraja mjeseca mogle bi doživjeti svoju apsolutnu transformaciju. Nemojte se čvrsto držati svojih misli jer one imaju za cilj očistiti i pokazati vam put koji vam donosi radost, a ne držati vas vezanim za odanost koja je vukla inicijativu u koju zapravo niste sigurni.
Ne činite ništa, osim ako dolazi iz dubine vašeg emocionalnog svijeta i srce vas poziva. Budite sigurni da su vaši osjećaji uključeni, dok kontrolirate pristup svojoj fiziologiji i izbjegavate otrovne tvari i utjecaje koji nisu apsolutno nužni ili neizbježni. Odaberite alternativne metode liječenja kako biste došli do srži problema i otkrili kako će holistički pristup pomoći vašoj općoj dobrobiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Mjesečni horoskop:  Brzina svjetlosti izračunata je u 17. stoljeću promatranjem orbite Io, jednog od Jupiterovih mjeseca. Vaš um je spreman za transformaciju, da vidi vezu između stvari koje je uopće bilo teško povezati. Važno je odvojiti vrijeme. Dovoljno se odmoriti i spavati u sat vremena podrške u danima koji su pred vama kako biste iskoristili najviše iz vlastitog znanja i obradili ono što se događa u vama.

Dajte prisutnosti i važnosti svom unutarnjem svijetu, a ne bilo čemu izvana. Koliko god bili emocionalni, ne biste smjeli dopustiti da vas empatija udalji od vlastitih potreba, shvaćajući da ih treba cijeniti i zadovoljiti na bilo koji mogući način. Pronađite način da nahranite vlastito srce.

Stranice: 1 2