VAGA – DOBAR i VJERAN prijatelj. Držat će vas kao kap vode na dlanu sve dok ju ne iznevjerite, tad će ZABORAVIT DA POSTOJITE…

VAGA – DOBAR i VJERAN prijatelj. Držat će vas kao kap vode na dlanu sve dok ju ne iznevjerite, tad će ZABORAVIT DA POSTOJITE…

4 studenoga, 2023 0 By Admin

Vaga je često je primjer i uzor drugima.Prijateljstvo je bitna odlika Vage. Vrlo je dobar i vjeran prijatelji. Zauzvrat ne traži ništa više od čistog prijateljstva i jasnih odnosa i zato ne prihvaća lažna prijateljstva…

Vaga je od uvijek zračila pozitivnom energijom. Ta pozitivna energija bitno utječe na njen život i život svih sa kojima je u kontaktu.

Takav životni stav donosi puno uspjeha kako na poslovnom planu, tako i na ljubavnom i obiteljskom. Mnogo truda je potrebno uložiti da bi se život sredio na način kako je to zamišljeno, ali za ovaj znak to nije nikakav problem.

Jako dobro se pripadnici vage snalaze u poslovnom svijetu. Staloženi su i marljivi, dobro će promisliti prije nego li krenu u neku poslovnu avanturu. Realno gledaju na svijet oko sebe i dobro znaju što si mogu priuštiti, a što ne.

Svaka poslovna odluka temelji se na opsežnoj analizi i realnom sagledavanju stvari, tako da je uspjeh gotovo zagarantiran.

Takav rad im donosi dobre pozicije u poslovnoj hijerarhiji pa se vrlo dobro snalaze na mjestima šefova i lidera kompanije za koju rade. Sagledavanje činjenica, precizno odvagivanje poslovnih prilika i odnosa unutar kompanije, donosi im i moralnu i financijsku korist.

Zaista pravi poslovni ljudi, uspješni i cijenjeni u poslovnom svijetu su pripadnici ovog znaka.

Vagen su uvijek primjer drugima i uzor u kojega se ljudi vole ugledati. Vrlo su inteligentni i jako teško je manipulirati takvim osobama. Kritike vezane uz posao shvaćaju ozbiljno i ne doživljavaju ih kao uvrede.

Svaku kritiku dobro analiziraju i pokušavaju izvući pouku za budući uspješan rad. Takve kritike ne doživljavaju često jer su vrlo odgovorni u onome što rade, ali kada dođe do njih, prihvačaju je i ispravljaju vlastite greške.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pravi primjer su za one koji tek ulaze u poslovni svijet i zato su ćesto spominjani u društvu, uvijek u pozitivnom kontekstu.

Prijateljstvo je bitna odlika Vage. Vaga je vjerni prijatelji i zauzvrat ne traži ništa više od čistog prijateljstva i jasnih odnosa.

Zato ne prihvaćaju lažna prijateljstva, prijateljstva iz koristi ili nekih drugih pobuda. Prijatelj za njih označava osobu na koju se uvijek mogu osloniti i primiti pomoć, ali je i dati.

Bezuvjetno, bez ikakvih naknada ili osjećaja dugovanja, samo iz čistog prijateljstva. Zato za njih riječ prijatelj ima gotovo sveto značenje.

Svaka izdaja od strane prijatelja za njih znači veliki grijeh kojeg ne zaboravljaju. To im se zaista rijetko događa jer gotovo uvijek prepoznaju osobu sa kojom mogu uspostaviti prijateljske odnose.

Ljubav je posebna stvar kojoj prilaze sa velikom pažnjom. Ljubav je za njih sveta i vječna.

Smatraju da čovjek ne može voljeti pa odjednom prestati voljeti. To je za njih nezamislivo. Ljubav se rađa, ali nikada ne umire. Tako pristupaju u vezi i uvijek će biti vjerni partneri kada pronađu osobu sa kojom će dijeliti svoj život.

Jako puno ulažu u vezu, uvijek se trude da partner bude ne samo zadovoljan nego zaista sretan u vezi. Često se odlučuju na iznenađenja kojim učvrščuju i poboljšavaju svoju vezu.

Zato se nikad ne zna što slijedi u vezi, upravo takav odnos čini vezu zanimljivom, a ne dosadnom. Sa ovim znakom nitko neće pogriješiti jer će dobiti pravog i iskrenog životnog partnera.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Dobit će ljubav, pažnju, sreću i pregršt malih, sitnih iznenađenja koje uljepšavaju život. Takav je ovaj znak, vrlo zahvalan u svim segmentima života i zato vrlo primamljiv za iskrene osobe koje traže sreću i ljubav u svom životu.