OVI znakovi će uživati u ljubavi i romantici kao nikad prije, ali za OVOG znaka je došlo vrijeme za RASTANAK i PREKID VEZE…

OVAN

Ako ste u vezi, ovo bi zaista moglo poboljšati komunikaciju s vašim ljubavnim partnerom. Olakšat ćete postizanje kompromisa, pružajući vam izvrsnu priliku za bilo kakve vitalne razgovore ili zajedničko donošenje značajnih odluka. Čak i ako vam je obično teško sagledati partnerovu perspektivu, sada će vam biti puno lakše razumjeti ih. Ako ste slobodni, možete ostati zauzeti hvatanjem knjiga o samopomoći u vezi ili YouTube videozapisa koji vas zanimaju. Također biste mogli voditi dnevnik o kvalitetama koje želite da vaš idealan partner posjeduje. Iznesite svoje namjere i ostvarite ih!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ljudi bi se ovog tjedna mogli namjerno nastojati doimati boljima nego što jesu, prikazujući se lažno i potičući vas da povjerujete u bilo koji broj laži. Dakle, ako ste slobodni i upravo istražujete svoje mogućnosti izlaska, htjet ćete biti posebno oprezni!  Budite sigurni i nemojte nikada pretpostavljati da isključivo izlazite (ili spavate) s nekim osim ako to nije bilo kristalno jasno. Ako ste u vezi, možda ćete se vi i vaš partner teško složiti oko toga hoćete li imati prvo dijete ili nećete li početi proširivati ​​svoju postojeću obitelj.

 

BLIZANCI

Čini se da ovaj tjedan ne možete skrenuti s uma s ljubavi! Dopustite sebi odigrati svaku mogućnost koju možete zamisliti u svom umu. Što je pošlo po zlu u vašim starim ljubavnim vezama? Pokušajte analizirati svoje romantične navike kako biste bili sigurni da nećete ponoviti istu grešku dvaput kada je ljubav u pitanju. Razgovor sa ljubavnikom ili ljubavni interes također bi sada mogli biti sasvim ispunjeni. Mogli biste imati tako laganu zafrkanciju među vama, a razgovori mogu trajati satima!

RAK

Suradnja sa vašim supružnikom ili partnerom na domaćem projektu trebala bi biti vrlo jednostavna. Vas dvoje možete zajedno donositi odluke koje se odnose na vaš klan ili razgovarati o nekretninama, obiteljskim pitanjima ili čak o jednom određenom rođaku. Za samce vjerojatno ćete se ovaj tjedan obratiti za savjet članu obitelji o problemima u vezi. Viđenje druge osobe o vašim prethodnim romantičnim zaljubljenjima sada bi moglo biti vrlo vrijedno i moglo bi ponuditi neke nove načine razmišljanja o ljubavi i odnosima koji se kreću naprijed.

 

LAV

Očekujte snažan fokus na komunikaciju ovog tjedna. Cjelokupni dijalog neće se odnositi samo na iznošenje vaših misli i ideja – on bi također trebao potaknuti istinsko zanimanje za ideje vaših najbližih. Ovo može biti izvrsna pomoć, osobito ako ste slobodni i pokušavate upoznati nekoga novog. Ipak, ljubavna bi pitanja mogla postati zeznuta. Možda biste se htjeli odušiti o svim stvarima koje činite za svog ljubavnika, a za koje smatrate da su nezapažene. Pazite na pasivno-agresivne emocije zbog kojih želite uskratiti usluge dok se ne osjećate cijenjenim!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

DJEVICA

Što doista želite od veze? Ovog tjedna, bez obzira jeste li slobodni, vezani ili negdje između, to će vam se pitanje vjerojatno vrtjeti u mislima. Ova energična perspektiva usmjerena na cilj posebno je usmjerena na pitanja srca. Kojoj svrsi – ili bi trebala – ljubav služiti u vašem životu? Jednom kada prepoznate što želite od ljubavi, na vama je da to ostvarite. Možda ćete shvatiti da odgovori na vaša ljubavna pitanja nisu jasni koliko biste željeli. Razmislite o tome da odvojite vrijeme za ponovnu procjenu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

OVI znakovi će uživati u ljubavi i romantici kao nikad prije, ali za OVOG znaka je došlo vrijeme za RASTANAK i PREKID VEZE…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top