LJUBAVNI HOROSKOP za 29. Maj: Vaga će se zaljubiti, Ovan će uživati, Blizanci će upoznati zanimljivu osobu…

ljubavni horoskop

OVAN

Danas imate vrlo zanimljiv prijedlog na tanjuru. Partner vas može iznenada iznenaditi želeći predanost vezi učiniti dubljom i jačom. Tamo gdje se odluči dati vam to do znanja, možda neće biti u udobnosti doma, ali tako nevjerojatno da ćete pomislit da sanjate. Dakle, hoćete li reći da?

 

 

BIK

Imate sve šanse da romantično provedete sjajan dan. Možda ćete se sresti s nekim tko osporava vaš osjećaj dužnosti i autoriteta i ima vrlo nekonvencionalan pristup odnosima. Međutim, ovo će vam vjerojatno biti jako dobro, jer trebate malo protresti kako biste ponovno vidjeli čaroliju u životu.

 

 

BLIZANCI

Obožavat ćete danas, jer je to prilika da stvari krenu u nered, veze izviru iz nule, a čini se da svijet pomalo poludi na divan način. Mogli biste odmah upoznati nekoga s kim ćete kliknuti na prvu. Samo ćete znati da je to to. Vjerujte svojim instinktima jer oni rijetko griješe.

 

 

RAK

Danas možete očekivati ​​neke vrlo jedinstvene događaje. Ako je vaš odnos s tom posebnom osobom u posljednje vrijeme malo zastao, dajte si vremena. Iskoristite ovo vrijeme da odete i učinite nešto potpuno drugačije, a i zabavno. Isprobajte nešto što će vam podići raspoloženje i vratiti duh smijeha u partnerstvo. Bit ćete jako zadovoljni ishodom.

 

 

LAV

Možda ćete otkriti da vam se sprema nekoliko iznenađenja. Dan može početi dovoljno dobro, ali bi se odjednom mogao pretvoriti u divlju ekstravagancu nepoznatih razmjera. Mogli biste komunicirati s nekim tko ima iste čudesne hobije kao i vi, a koji također ima vrlo čudne, drage i nekomplicirane načine da bude sam. Ako se osjećate dobro, krenite.

 

 

DJEVICA

Možda ćete na slobodi naići na neke prilično čudne i usamljene duše. Danas imate sve prilike sjesti kraj jednog od njih na to dugo putovanje vlakom ili avionom na koje namjeravate. Možda se niste cjenkali zbog mogućnosti zaljubljivanja. Ako mislite da se ne možete nositi, ostanite kod kuće.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 29. Maj: Vaga će se zaljubiti, Ovan će uživati, Blizanci će upoznati zanimljivu osobu…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top