HOROSKOP za JUN: Zvijezde otkrivaju kome će ovo biti mjesec SREĆE i LJUBAVI, a kome dolazi VELIKO BOGATSTVO!

HOROSKOP za JUN: Zvijezde otkrivaju kome će ovo biti mjesec SREĆE i LJUBAVI, a kome dolazi VELIKO BOGATSTVO!

28 svibnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Zaista ne znate jesu li nečije tvrdnje istinite i trebali biste paziti kome vjerujete i hoćete li stvari prihvatiti doslovno. Čitajte između redaka i osjetite suptilnu razliku između pretjerivanja, otvorenosti i nepoštenja.

Trebat će vam vrijeme provedeno u samoći kako biste mogli obraditi emocije koje isplivaju na površinu.  Pustite osjećaje da teku, uložite energiju da vidite kako će se vratiti i prihvatite samo uzajamnost i priznanje od onih s kojima se osjećate blisko.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

ŠKORPIJA

Mjesečni horoskop: U posljednje vrijeme bilo je puno slijepih točaka i nepoštenja, što vas zbunjuje i otežava sagledavanje istine koju nosite u sebi. Odvojite se od ostatka svijeta s početkom mjeseca, kako biste proveli dovoljno vremena sa vlastitim osjećajima i stvarnostima i prepoznali one trenutke koji su vam unijeli sumnju u srce i učinili vas ranjivim na nečije riječi.

Imate priliku ispraviti stvari i vidjeti stvarnu sliku koju je zamaglilo previše sukobljenih informacija. Pobrinite se za svoje financije i uštedite nešto za kišni dan, preuređujući svoju materijalnu imovinu, kao i svoju rutinu i misli. Velike promjene su na putu i morate prihvatiti njihov tijek i uskladiti se s njim nježno i otvorenog srca

 

STRIJELAC

Financije su neko vrijeme bile pod pritiskom, ali ste uspostavili solidan plan kojeg se morate držati u sljedećim tjednima. Ovaj mjesec dolazi s emocionalnim izazovima koji bi vas mogli udaljiti i odmaknuti od materijalnih i racionalnih ciljeva. Pazite da tražite ravnotežu umjesto da ih potpuno odbacite, jer vaši najvažniji ciljevi uključuju i vaš emocionalni svijet u miru.

Usamljenost bi mogla nastupiti, osobito u drugoj polovici mjeseca. Budite nježni sa srcem i pokušajte ne popustiti pred nostalgijom kad je u ovom trenutku pred vama toliko prilika i otvorena vrata. Gledati predaleko u prošlost i držati je se može ograničiti vaše mogućnosti, a stvari koje želite učiniti maglovitim i nejasnim.

 

 

JARAC

Mjesečni horoskop:  Postoji poseban način za otvaranje određenih vrata i sve što vam uistinu sada treba je vjera da je to moguće. Tražite praktična rješenja, ali razmišljajte izvan okvira. Pokušajte ne ograničiti svoje korake čak i prije nego što ih pokušate napraviti. Možda možete postići mnogo više nego što trenutno zamišljate.

Imate priliku smjestiti se u nešto ugodno i atraktivno, ali samo ako slijedite svoju motivaciju i svoj nježni emocionalni svijet. Bez čistoće kontakta, sve bi s vremenom moglo izgubiti smisao ili se početi osjećati manje kreativno nego što biste željeli. Zapitajte se što zaista želite u svojim odnosima i privatnom životu. Kako prioriteti postave svoje mjesto, sva profesionalna i financijska pitanja postat će jasna.

 

 

VODOLIJA

Niste imali pojma da će neke istine biti tako teško prihvatiti i prihvatiti kao svoju. Trebate pravedno podijeljene odgovornosti među onima koji ih moraju snositi, jer nisu sve vaše, niti tuđe. Zaista nema smisla prebacivati ​​krivnju kada je potrebno više ljubavi i razumijevanja da bi se problemi doista izliječili i prevladali.

Htjeli biste prijeći s nečega otrovnog ili previše zahtjevnog za vaš emocionalni svijet. Ipak, imate više razloga za traženje. Neće biti lako zaustaviti nešto malo, koliko god iscrpljujuće ili teško bilo. Odmjerite svoje prioritete i ne dopustite da vas okolnosti pojedu samo zbog uvjerenja da morate biti žrtvovani radi nekakve veće dobrobiti. Vaše mučenje nikome ne služi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Mjesečni horoskop: Energije su pomalo sukobljene, a predstavnici ovog znaka osjetit će nalet konstruktivnih misli s jedne strane, i nemogućnost stvaranja kroz odnose, s druge strane. Početak mjeseca donosi izazove koje je uglavnom lako riješiti. Ovo bi moglo biti razdoblje kada je potrebno mnogo rada na dosadnim stvarima, ali to će postaviti temelje za vaše buduće korake.

Kako mjesec odmiče, smetnje će doći kroz veze, moguće ljubavne priče koje ste pokušali ostaviti iza sebe, ili nove romanse koje vam se čine čudno poznatima. Ne oslanjajte se na komunikaciju, već na naslućivanje, tako da možete i dalje konstruktivno koristiti svoju energiju. Ovih dana nema boljeg vodstva od vlastitog unutarnjeg glasa.

Stranice: 1 2