GATANJE IZ KAVE! Izaberi šalicu KAVE i SAZNAJ svoju LJUBAVNU SUDBINU za mjesec JUN! – AVANTURA, SRODNA DUŠA ili SLOMLJENO SRCE!

PRVA ŠALICA KAVE:

Ako je vaš odabir ova slika kave, možemo slobodno onda reći da su pred vama prilično mirni dani, čak bi se usudili reći i pomalo dosadni dani. Zato je bolje da nemate prevelika očekivanja, jer kako stvari stoje, neće doći do nekog većeg pomaka i do većih promjena. Naravno da nije isključeno i da je nemoguće, ali vrlo male šanse su za to.

Obzirom da će vam biti pomalo dosadno, čak će vam na pamet padati i nekakve prolazne veze, avanture, odnosno flert.

Ako ste u vezi vrlo je bitno da tokom ovog perioda ne zapostavljate svog partnera. Vrlo je bitno da se dobro organizirate i da svaki dan dovoljno vremena, pažnje i nježnosti poklonite voljenoj osobi. Vjerojatno ćete u ovom periodu imati više vremena nego u proteklom vremenu, a samim time ćete imati više vremena za sebe, svoje hobije, odmor, a na koncu i partnera.

Ovo je vrlo škakljiv period za ljubav, pa postoji mogućnost da se čak oni i u vezi upuste u flert. Postoji mogućnost da će doći do međusobnog udaljavanja, manjka komunikacije i svega onog što ide uz ljubav.

Ako vam je stalo do partnera i ako ne želite riskirati vezu, budite pažljivi, nježni i dobro pazite što radite i što pred kim govorite. Ponekad i zidovi imaju uši, imajte to na umu!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Avantura je prolazna. Kako se brzo vatra rasplamsa, tako se brzo i ugasi, ako ne i brže. Nakon toga dugo jednom od partnera ostane gorak okus. Pravu ljubav treba znati čuvati i sačuvati i ono najvažnije, ne ugrožavati.

 

Nastavak na idućoj stranici…

GATANJE IZ KAVE! Izaberi šalicu KAVE i SAZNAJ svoju LJUBAVNU SUDBINU za mjesec JUN! – AVANTURA, SRODNA DUŠA ili SLOMLJENO SRCE!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top