TOKOM VIKENDA: Netko će PRIZNATI svoje EMOCIJE osobi prema kojoj ima velike emocije i dobiti POTVRDAN ODGOVOR

TOKOM VIKENDA: Netko će PRIZNATI svoje EMOCIJE osobi prema kojoj ima velike emocije i dobiti POTVRDAN ODGOVOR

12 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Tokom vikenda: Moći ćete iznijeti svoj prijedlog i objasniti svoje osjećaje nekome ko vam je drag, te možete očekivati ​​pozitivan odgovor od te osobe. Bit ćete iskreni, pa ćete biti prihvaćeni. Čekaju se povoljni dani ispunjeni radošću.

 

 

BIK

Tokom vikenda: Pomoći ćete drugima i biti sretni, osjećamo. Nadahnut ćete i ohrabriti druge. Blizina s voljenim će vas razveseliti. Privlačit će vas posebna osoba i to bi vam moglo koristiti.

 

 

BLIZANCI

Tokom vikenda: Danas ćete provesti dan sa svojom obitelji i prijateljima i osjećati se bliže njima. Pokušat ćete pomoći drugima, kao i uvijek. Moći ćete ispuniti očekivanja koja vam netko postavlja i prikupit ćete mnogo dobrih želja. Moguće da ćete narednih dana doživjeti jedno manje razočaranje od osobe koju smatrate prijateljem.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Sažimanje rada i uspjeh bit će najvažniji trenutci. Steći ćete prijeko potrebnu zahvalnost za svoju predanost poslu i želju za uspjehom u svemu što radite.Može se očekivati ​​dugo očekivana promocija, a postoji i sjajna mogućnost da vam se pojave neke zaostale novčane naknade.

 

 

LAV

Cijela poanta toga je u tome što uvijek imate tendenciju biti dvije odvojene stvari sastavljene na par ljestvica koje nekako balansiraju. Donijet ćete stabilnost i biti sami svoj gospodar i sluga. To je dobra ravnoteža za održavanje. Ali samo ste vi to sposobni, zahvaljujući vašem statusu iznimne moći.

 

 

DJEVICA

Znakovi ukazuju na to da biste se mogli suočiti s neočekivanim troškovima. No, ta će potrošnja vjerojatno biti namijenjena obitelji i prijateljima, osobito za njihovu zabavu. Ali pratite svaki cent koji potrošite. Da biste bili sigurniji, najbolje da obučete nešto bez džepova.

VAGA

Osjećate se kao da se vraćate u bezbrižne dane djetinjstva. Čak to vježbate i na improviziranom izletu, na periferiji grada. A naletjeti na starog prijatelja, proživjeti svoju prošlost je kao šlag na torti. Zlatne trenutke nemogućeje opisati, njih treba doživjeti i proživjeti, zar ne!?

 

 

ŠKORPIJA

Bezuvjetno volite ljude oko sebe i takve emocije sada će biti vidljivije nego ikad. Ovih dana imat ćete potrebu  biti okruženi svojim najmilijima, usrećiti ih i dobro se zabaviti. Vaša iskrenost dat će dubinu vašim postojećim odnosima.

 

 

STRIJELAC

Konačno ćete uživat u plodovima svog vrijednog rada. Vrlo ste dobri s obzirom na sve prednosti i prednosti svake situacije/projekta, crtanje plana na papiru i raspodjelu odgovornosti, međutim, izvršavanje tih planova za vas je problematično područje. Budite uspješni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Danas ćete se suprotstaviti svojoj konkurenciji. Time ćete biti oduševljeni svojim budućim izgledima. Obično izbjegavate svjetla reflektora, ali danas ćete se uhvatiti u ulogu vođe dok preuzimate nove zadatke. Čekaju vas progresivni dani.

 

 

VODOLIJA

Ovih dana će vam se na kućni prag isporučiti romantična poveznica, sva zamotana u srebro i šljokice! Dakle, nadamo se da ste spremni. Obucite najbolje odijelo, provjerite dah i vježbajte slatkoriječivost. Uostalom, tko zna do čega će večer dovesti? Samo mi! Trebate više tragova?

 

 

RIBE

Kaos će vladati jer se događaju neočekivane stvari i propuštaju očekivane stvari. Sreća će vam biti naklonjena i ništa nije dovoljno moćno da vas omete osim vaših misli. Izbjeći ćete svaku nevolju koja vam predstoji i lako ćete pobjeći, na sramotu drugih.