TOKOM VIKENDA: Netko će PRIZNATI svoje EMOCIJE osobi prema kojoj ima velike emocije i dobiti POTVRDAN ODGOVOR

OVAN

Kaos će vladati jer se događaju neočekivane stvari i propuštaju očekivane stvari. Sreća će vam biti naklonjena i ništa nije dovoljno moćno da vas omete osim vaših misli. Izbjeći ćete svaku nevolju koja vam predstoji i lako ćete pobjeći, na sramotu drugih.

 

 

BIK

Moći ćete iznijeti svoj prijedlog i objasniti svoje osjećaje nekome ko vam je drag, te možete očekivati ​​pozitivan odgovor od te osobe. Bit ćete iskreni, pa ćete biti prihvaćeni. Čekaju se povoljni dani ispunjeni radošću.

 

 

BLIZANCI

Pomoći ćete drugima i biti sretni, osjećamo. Nadahnut ćete i ohrabriti druge. Blizina s voljenim će vas razveseliti. Privlačit će vas posebna osoba i to bi vam moglo koristiti.

 

 

RAK

Danas ćete provesti dan sa svojom obitelji i prijateljima i osjećati se bliže njima. Pokušat ćete pomoći drugima, kao i uvijek. Moći ćete ispuniti očekivanja koja vam netko postavlja i prikupit ćete mnogo dobrih želja. Moguće da ćete narednih dana doživjeti jedno manje razočaranje od osobe koju smatrate prijateljem.

 

 

 

LAV

Sažimanje rada i uspjeh bit će najvažniji trenutci. Steći ćete prijeko potrebnu zahvalnost za svoju predanost poslu i želju za uspjehom u svemu što radite.Može se očekivati ​​dugo očekivana promocija, a postoji i sjajna mogućnost da vam se pojave neke zaostale novčane naknade.

 

 

DJEVICA

Cijela poanta toga je u tome što uvijek imate tendenciju biti dvije odvojene stvari sastavljene na par ljestvica koje nekako balansiraju. Donijet ćete stabilnost i biti sami svoj gospodar i sluga. To je dobra ravnoteža za održavanje. Ali samo ste vi to sposobni, zahvaljujući vašem statusu iznimne moći.

 

Nastavak na idućoj stranici…

TOKOM VIKENDA: Netko će PRIZNATI svoje EMOCIJE osobi prema kojoj ima velike emocije i dobiti POTVRDAN ODGOVOR

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top