LJUBAVNI HOROSKOP za 28. Maj: OVAJ znak će shvatiti da se uzalud trudi oko jedne osobe i krenut će dalje…

ljubavni horoskop

OVAN

Vaš strah da će vas voljena osoba ostaviti već pomalo prelazi u opsesiju. Vaš partner vas voli, a vi ne vjerujete u to. Previše ljubomore vas pomalo razdire i ne znate kako dalje. Pokušajte razgovorom sa partnerom objasniti kako se osjećate, to će vam vjerojatno pomoći.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaša opsjednutost osobom sa kojom ste u ljubavnoj vezi poćinje opterećivati vaš društveni život. Zanemarujete prijatelje i ignorirate ih u nadi da ćete tako zaslužiti partnerovu ljubav. Vas partner ili voli ili ne, to ne zavisi od vašeg odnosa prema prijateljima i osobama koje su vam bliske na razne načine.

 

 

BLIZANCI

Vaše srce je zaslužilo da bude sretno pa tako i postupajte. Ako vam se ta osoba toliko sviđa, pronađite način da joj to date na znanje. Bilo direktnim obraćanjem, bilo na neki drugi način. Bitno je da ta osoba zna što osjećate, a dalje će vrijeme pokazati kakva vas sudbina očekuje.

 

 

RAK

Danas ćete pokušati nadoknaditi izgubljeno vrijeme sa vašim partnerom. Puno posla i obaveza u zadnje vrijeme učinili su da ste malo vremena proveli zajedno. Iskoristite današnji dan i iskupite se za sve trenutke koje niste bili zajedno.

 

 

LAV

Susret sa osobom iz vaše prošlosti pobudit će neke davno zaboravljene osjećaje u vama. Možda pomislite kako bi mogli učiniti i nešto više, možda započeti ljubavnu vezu. Danas nemojte o tome razmišljati jer vam zvijezde ne nude svjetlu budućnost sa tom osobom. Pričekajte, doći će netko tko će upaliti svjetlo u vašem životu.

 

 

DJEVICA

Najveća potreba koju ćete osjetiti danas je potreba da budete sa voljenom osobom. Da joj budete blizu, uz nju i da cijeli dan provedete zajedno. Preplavili su vas osjećaji i to morate podijeliti sa nekim. Naravno da ćete to podijeliti sa onim koga volite, sa vašim partnerom.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 28. Maj: OVAJ znak će shvatiti da se uzalud trudi oko jedne osobe i krenut će dalje…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top