LJUBAVNI HOROSKOP za 28. Maj: OVAJ znak je u vezi u kojoj NIJE SRETAN -odlučit će se za LJUBAVNI KRAJ!

ljubavni horoskop

OVAN

Uvijek ste se znali izboriti za ono što želite. Za to vam je potrebna prilika, a vi ćete danas dobiti priliku da osvojite srce osobe koja vam se jako sviđa. Ne bojte se, krenite hrabro i sve će završiti onako kako želite. Zvijezde će vam dati punu podršku u vašim nastojanjima.

 

 

BIK

Da li ste zaista sa osobom koju volite? To pitanje morate postaviti sebi i pokušati iskreno odgovoriti na njega. Daljnje vaše reakcije i postupci neka budu rezultat onoga što stvarno želite. Vi morate biti sretni, a ako niste sa sadašnjim partnerom, budite pošteni pa to i recite.

 

 

BLIZANCI

Emocije danas stavite na stranu i pokušajte prikupiti energije za dešavanja koja su pred vama. Potrebno vam je malo odmora i vaš partner će to razumjeti. Vrijeme je da se bar na jedan dan posvetite isključivo sebi.

 

 

RAK

Zvijezde vam danas neće biti naklonjene, bar što se ljubavi tiće. Pokušajte ne ulaziti u rasprave sa partnerom jer ćete samo pogoršati stanje. Pokušajte izgurati današnji dan bez rasprava i ubjeđivanja jer vam to neće pomoći. Sutra je novi dan i sve će biti drugačije, izdržite danas.

 

 

LAV

Previše vremena provodite na poslu i taj posao onda donosite kući. Vašem partneru se to ne sviđa i tu je potpuno u pravu. Iskoristite današnji dan da se posvetite partneru i ljubavi. Ništa nećete propustiti, ništa neće propasti, a vi i partner ćete se osjećati puno bolje.

 

 

DJEVICA

Današnji susret sa osobom koja vam se sviđa i koji ste dogovorili možda neće ispuniti vaša očekivanja. Puno toga želite, pazite da ne sagorite u toj želji. Zvijezde vam savjetuju da krenete polako i da ne navaljujete previše. Ljubav ako postoji i ako je obostrana, sigurno će se pojaviti, kad tad.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 28. Maj: OVAJ znak je u vezi u kojoj NIJE SRETAN -odlučit će se za LJUBAVNI KRAJ!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top