LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Maj: Jedna LAŽ će se otkriti i SRUŠITI SVE PRED SOBOM…

ljubavni horoskop

OVAN

Danas vam slijedi burna rasprava sa vašom voljenom osobom. Kako će doći do toga neće vam biti jasno, ali to će se svakako dogoditi. Pokušajte sačuvati živce i smireno riješiti spornu situaciju. Nervoza vam neće biti saveznik jer je vaš partner previše nervoza pa bi vaša burna reakcija mogla učiniti situaciju još gorom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Jedna osoba vam jako nedostaje ali vi ste previše ponosni da učinite nešto po tom pitanju. Prilika da popravite situaciju ukazat će vam se u tokzu dana, a da li ćete to zaista i napraviti ovisi prije svega koliko ćete obuzdati vaš ponos.

 

 

BLIZANCI

Napadi vašeg partnera na vas nastavit će se i tokom današnjeg dana. Vi nećete uspjeti objasniti partneru da ništa ne krijete od njega i zbog toga bi mogao nastati velik problem u vašoj vezi. Pokušajte na sve načine uvjeriti partnera da griješi.

 

 

RAK

Pokušajte danas svu energiju iskoristiti na posao, a ljubav i emocije ostavite za neki drugi dan. Zvijezde vam danas nisu sklone i sve što pokušate učiniti kako bi spasili vašu vezu neće dobro završiti.

 

 

LAV

Danas je dan koji odgovara i vama i partneru da se povučete u sebe i da se malo odmorite jedan od drugoga. Tu nema ništa loše, povremeno je potrebno malo odstojanje kako bi ljubav opstala.

 

 

DJEVICA

Danas ćete se osjećati jako loše jer ćete slagati voljenu osobu. Ta laž neće biti tako bitna, ali osjećat ćete krivnju što ste ju izrekli, a povratka više nema. Vaš partner neće pokazati da vam ne vjeruje, ali za budućnost razmislite da li želite takve stvari ponavljati.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 27. Maj: Jedna LAŽ će se otkriti i SRUŠITI SVE PRED SOBOM…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top