DOLAZI ZANIMLJIV MJESEC ZA OVA TRI ZNAKA: Slijede raskidi, nova poznanstva i romansa, ali i otkrivanje velike tajne!

Veoma zanimljiv mjesec za pripadnike ova tri znaka donijet će burna događanja u njihove živote. Nekome neće biti nimalo lako jer će raskinuti dugu ljubavnu vezu.

Netko će steći nova poznanstva koja mogu postati i više od toga. Kod jednog znaka na pomolu je otkrivanje jedne velike tajne koja se određenim osobama i neće previše svidjeti…

 

ŠKORPIJA

Ljubavni trokut uglavnom ne traje dugo. Uvijek je barem jedan povrijeđen i tada dolazi do raskida. Vama sudbina namijenjuje loše događaje u vašem ljubavnom životu. Vi ćete uskoro saznati da se u vašu ljubavnu vezu umiješela još jedna osoba. To, na vašu žalost, traje već neko vrijeme, a vi ćete to saznati kada će biti prekasno.

Život je takav, donosi i sreću i tugu, a vama ovoga puta nosi ljubavnu bol. Volite svoga partnera, ali neke stvari ne možete oprostiti. Vašem partneru nije previše stalo do veze sa vama pa je pronašao osobu koja mu više paše. Da li će sa tom osobom i ostati, nije bitno, pogotovo ne za vas. Vi ćete donijeti svoju odluku i raskrstiti sa partnerom jer je jedino to moguće.

Bit će vam teško neko vrijeme, ali život teče dalje i vi morate krenuti dalje. Pronaći ćete jednom nekoga u koga ćete moći vjerovati, ali to sada nije slučaj.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Najbitnije je da učinite što morate i posvetite se sebi i svojoj sreći. Sreća u ljubavi će vam trebati, a sigurno ćete ju jednom i pronaći.

 

Nastavak na sljedećoj stranici…

DOLAZI ZANIMLJIV MJESEC ZA OVA TRI ZNAKA: Slijede raskidi, nova poznanstva i romansa, ali i otkrivanje velike tajne!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top