Dolaze dani odluka – netko će odlučiti NAPUSTITI PARTNERA, a netko će se suočiti sa OGROMNIM RAZOČARANJEM!

Dolaze dani odluka – netko će odlučiti NAPUSTITI PARTNERA, a netko će se suočiti sa OGROMNIM RAZOČARANJEM!

26 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Danas ćete imati priliku promijeniti određena područja svog života, posebno ljubavni život. Tražit ćete avanturu – ne u fizičkom smislu putovanja bilo gdje, već u metafizičkom smislu putovanja unutar sebe. Dobivate novi pogled na svoju vezu i osjećate se kao da vam se otvorio cijeli novi svijet. Partneri se više nikada neće činiti istim.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Planetarna energija dana može pomoći u preobrazbi situacije unutar vaše trenutne veze koja je predugo trajala. Bilo bi dobro da pokrenete neku raspravu ili možda zatražite savjet od savjetnika koji vam može pomoći s određenim poteškoćama kroz koje ste prolazili. Suočiti se i priznati da uopće imate problem je vrlo velik korak naprijed.

 

 

BLIZANCI

Ne postoji vrijeme kao što je sadašnjost za promjene, a da budemo iskreni, promjena je jedino u što možemo biti sigurni. Energija dana sada vas tjera naprijed. Neko vrijeme ste bili na rubu nove veze, no možda ćete se sada odlučiti za korak. To će vam sigurno otvoriti cijeli novi svijet! Pokušaj!

 

 

RAK

Možda ćete se osjećati kao da balansirate na rubu provalije. Osjećaji su intenzivni, a situacija s voljenom osobom možda će odletjeti do neba. Možete poduzeti brzu akciju kako biste to promijenili prije nego što vam izmakne kontroli, a to možete učiniti na način da ono što se događa zapravo poboljša vaš odnos na bolje.

 

 

LAV

Ako tražite savršenu romansu, imajte na umu da možda neće ovako krenuti. Možda vam se isprva zapravo ne sviđate ili ćete se uplesti u žustri razgovor koji vas odvede na rub potpunog sukoba. No, jednako brzo, možete se i pomiriti, a tu bi priča mogla postati zanimljiva.

 

 

DJEVICA

Obično ste previše pristojni da biste voljenoj osobi spomenuli određene probleme. Međutim, sada se osjećate puno odvažnije i sposobni se nositi sa svime što vam se pojavi. Treba razgovarati, ali ne treba stvarati veliku scenu. Samo recite svoje mišljenje iskreno i pošteno i dopustite da se iz vaše rasprave pojavi rješenje.

VAGA

Vjerojatno ćete se neko vrijeme osjećati potaknutim da izađete i družite se više nego što ste. Iskoristite određenu stečenu smjelost da odete i razgovarate s tom osobom kojoj se divite izdaleka. Ne morate biti agresivni, ali bilo bi vam dobro ako iznesete svoje mišljenje i budete iskreni o onome što vam se sviđa.

 

 

ŠKORPIJA

Iskoristite pozitivnu emocionalnu energiju oko sebe kako biste riješili situaciju s vašim trenutnim ljubavnim interesom. Ovo je izvrstan dan za iskrenu i iskrenu raspravu, a to je ono što će biti potrebno da se prođe na način koji transformira neke od težih osjećaja u emocije koje se mogu osloboditi. Ovo će utrti put do pravog oprosta.

 

 

STRIJELAC

Možda ćete osjetiti izazov među vama i vašim prijateljima u vezi s određenom ljupkom osobom kojoj se svi divite. Ne možete svi izlaziti s tom osobom odjednom, pa može biti slučaj da organizirate natjecanje i dopustite pobjedniku da preuzme sve. Imat ćete dobre šanse za pobjedu ako se pokažete asertivnim, a da pritom niste drski ili očajni.

 

 

JARAC

Iako općenito volite zadržati miran i rezerviran imidž, sada ćete se osjećati potaknutim da prekinete sa svojim uobičajenim načinom i odlučite. Ako nekom važnom trebate reći što osjećate prema njemu, učinite to sada, dok se osjećate asertivnije nego neko vrijeme. Ali požurite – prije nego što hrabrost nestane jednako brzo kao što je stigla.

 

 

VODOLIJA

Iako ste izgubili svaku nadu i vjeru u bivšu vezu, postoje velike šanse da će se putevi vas i vašeg bivšeg partnera ovog vikenda sresti. Postoje mnoga mjesta na koja zalazite i mnogi putevi kojima se krećete i zato se nemojte iznenaditi ako se sretnete. A dalje što će biti… moguće je da provedete sate zajedno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Prestanite gledati kako su stvari bile i razmislite koliko trenutno imate. Zatim razmislite što želite učiniti sa svojom budućnošću. Iako je jedna faza vašeg života možda završila, najbolje je krenuti dalje. Stoga, iskoristite ovu priliku da počnete iznova. Imate toliko toga za ponuditi, pa izađite i počnite to dijeliti!