Dolaze dani odluka – netko će odlučiti NAPUSTITI PARTNERA, a netko će se suočiti sa OGROMNIM RAZOČARANJEM!

OVAN

Danas ćete imati priliku promijeniti određena područja svog života, posebno ljubavni život. Tražit ćete avanturu – ne u fizičkom smislu putovanja bilo gdje, već u metafizičkom smislu putovanja unutar sebe. Dobivate novi pogled na svoju vezu i osjećate se kao da vam se otvorio cijeli novi svijet. Partneri se više nikada neće činiti istim.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Planetarna energija dana može pomoći u preobrazbi situacije unutar vaše trenutne veze koja je predugo trajala. Bilo bi dobro da pokrenete neku raspravu ili možda zatražite savjet od savjetnika koji vam može pomoći s određenim poteškoćama kroz koje ste prolazili. Suočiti se i priznati da uopće imate problem je vrlo velik korak naprijed.

 

 

BLIZANCI

Ne postoji vrijeme kao što je sadašnjost za promjene, a da budemo iskreni, promjena je jedino u što možemo biti sigurni. Energija dana sada vas tjera naprijed. Neko vrijeme ste bili na rubu nove veze, no možda ćete se sada odlučiti za korak. To će vam sigurno otvoriti cijeli novi svijet! Pokušaj!

 

 

RAK

Možda ćete se osjećati kao da balansirate na rubu provalije. Osjećaji su intenzivni, a situacija s voljenom osobom možda će odletjeti do neba. Možete poduzeti brzu akciju kako biste to promijenili prije nego što vam izmakne kontroli, a to možete učiniti na način da ono što se događa zapravo poboljša vaš odnos na bolje.

 

 

LAV

Ako tražite savršenu romansu, imajte na umu da možda neće ovako krenuti. Možda vam se isprva zapravo ne sviđate ili ćete se uplesti u žustri razgovor koji vas odvede na rub potpunog sukoba. No, jednako brzo, možete se i pomiriti, a tu bi priča mogla postati zanimljiva.

 

 

DJEVICA

Obično ste previše pristojni da biste voljenoj osobi spomenuli određene probleme. Međutim, sada se osjećate puno odvažnije i sposobni se nositi sa svime što vam se pojavi. Treba razgovarati, ali ne treba stvarati veliku scenu. Samo recite svoje mišljenje iskreno i pošteno i dopustite da se iz vaše rasprave pojavi rješenje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Dolaze dani odluka – netko će odlučiti NAPUSTITI PARTNERA, a netko će se suočiti sa OGROMNIM RAZOČARANJEM!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top