LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Februar: Kada se SUDBINA umješa –  danas će mnogi zodijaci biti RAZOČARANI!

LJUBAVNI HOROSKOP za 17. Februar: Kada se SUDBINA umješa –  danas će mnogi zodijaci biti RAZOČARANI!

16 veljače, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Vaša ljubomora je jača od vas i ništa dobroga vam neće donijeti. Vi to vrlo dobro znate ali nemožete ništa učiniti. Morat ćete naći snage i početi vjerovati partneru jer nikakvog razloga za takvu ljubomoru nemate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Bez obzira na sve nesuglasice sa partnerom, vaš partner vas jako voli i to morate znati. Čuvajte ono što imate, čuvajte ljubav da ju ne bi izgubili. Ljubav je ono najvrijednije u životu i ono što se najviše čuva i njeguje.

 

 

BLIZANCI

Ni sami ne znate da li je partner iskren prema vama, a danas biste se mogli uvjeriti da su svi vaši strahovi bez razloga. Neke stvari koje je partner činio i koje su vam bile sumnjive, bile su u cilju da vas ugodno iznenadi jednim poklonom kojeg želite. Danas ćete taj poklon i dobiti.

 

 

RAK

Izgleda vam da su svi oko vas sretni i zaljubljeni, a jedino ste vi sami. Danas bi se to moglo promijeniti jer vas očekuje susret koji bi mogao završiti ljubavnom vezom. Naravno, ako se i vama ta osoba svidi na prvi pogled.

 

 

LAV

Vaš partner je ljubomoran i mora sve vrijeme provoditi uz vas. To vas počinje smetati jer želite bar malo slobode. Pokušajte razgovarati i riješiti neke stvari dok je vrijeme. Bolesna ljubomora neće puno dobroga donijeti u vašu ljubavnu vezu.

 

 

DJEVICA

Pitanje koje si postavljate već dugo ne izlazi vam iz glave. Ako zaista smatrate da ne osjećate dovoljno ljubavi prema partneru, krajnje je vrijeme da mu to i kažete. Nemojte zavaravati sebe i partnera i otezati sa odlukom, što prije to učinite.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2