LJUBAVNI HOROSKOP za 26. Maj: Kada se SUDBINA umješa –  danas će mnogi zodijaci biti RAZOČARANI!

ljubavni horoskop

OVAN

Posebnu pažnju poklonit će vam danas jedna osoba koja vam se sviđa i to će na vas jako utjecati. Moći ćete sa sigurnošću znati da su osjećaji obostrani. Sada vam ostaje samo da i službeno započnete vašu ljubavnu priču.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Vaša ljubomora je jača od vas i ništa dobroga vam neće donijeti. Vi to vrlo dobro znate ali nemožete ništa učiniti. Morat ćete naći snage i početi vjerovati partneru jer nikakvog razloga za takvu ljubomoru nemate.

 

 

BLIZANCI

Bez obzira na sve nesuglasice sa partnerom, vaš partner vas jako voli i to morate znati. Čuvajte ono što imate, čuvajte ljubav da ju ne bi izgubili. Ljubav je ono najvrijednije u životu i ono što se najviše čuva i njeguje.

 

 

RAK

Ni sami ne znate da li je partner iskren prema vama, a danas biste se mogli uvjeriti da su svi vaši strahovi bez razloga. Neke stvari koje je partner činio i koje su vam bile sumnjive, bile su u cilju da vas ugodno iznenadi jednim poklonom kojeg želite. Danas ćete taj poklon i dobiti.

 

 

LAV

Izgleda vam da su svi oko vas sretni i zaljubljeni, a jedino ste vi sami. Danas bi se to moglo promijeniti jer vas očekuje susret koji bi mogao završiti ljubavnom vezom. Naravno, ako se i vama ta osoba svidi na prvi pogled.

 

 

DJEVICA

Vaš partner je ljubomoran i mora sve vrijeme provoditi uz vas. To vas počinje smetati jer želite bar malo slobode. Pokušajte razgovarati i riješiti neke stvari dok je vrijeme. Bolesna ljubomora neće puno dobroga donijeti u vašu ljubavnu vezu.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 26. Maj: Kada se SUDBINA umješa –  danas će mnogi zodijaci biti RAZOČARANI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top