LJUBAVNI HOROSKOP za 25. Maj: OVM znacima dan će pogodovati da srede svoj LJUBAVNI ŽIVOT, a OVAJ znak će naletiti na BIVŠEG!

ljubavni horoskop

OVAN

Vi ste jedinstvena i posebna tvorevina Božja i nitko vas nema pravo tjerati u kut. Ako se tako osjećate, suptilno i graciozno izrazite svoje poene kroz svoje postupke. Situacija će se okrenuti. Partner će vas razumjeti. Trenutno je vaša ljubav ometana okolinom. Ali kako se pojavi teška situacija, on će znati koliko vrijedite.

 

BIK

Prije nego što tražite ljubav od drugih, morate voljeti sebe i to ćete danas jasno razumjeti. Vrijeme je da poslušate svoj unutarnji glas i date sebi ljubav i poštovanje koje zaslužujete. Tada nećete morati ići u potragu za ljubavlju. Umjesto toga, vaše vlastito samopouzdanje i samopoštovanje stvorit će prilike za smislene odnose u vašem životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Spremni ste započeti svoje putovanje ljubavi. Ako ste već u vezi, vjerojatno ćete napraviti gestu da joj ulijete novi život. Ako ste slobodni, postat ćete dostupniji društveno kako biste upoznali budućeg partnera. Vaš trud će biti cijenjen i vaš će ljubavni život definitivno krenuti u pozitivno.

 

RAK

Nedavno ste bili nemarni prema svim vrstama veza u svom životu! Ali prije nego što bude kasno morate premostiti jaz! Vaš partner je stajao uz vas u čudnim trenucima, ali negdje mu ne možete dati isti povrat. Nemojte špekulirati o manama koje vaš partner posjeduje. Niste primijetili dok se on jako poboljšao!

 

LAV

Strastveni ste i romantični. Proživljavali ste vrlo intenzivan odnos sa svojim partnerom. Oboje uživate u međusobnom društvu. Danas je dan za poštovanje prostora jedni drugima. Svakoj vezi je potreban prostor za rast i procvat. Ako to ne učinite, propasti će za kratko vrijeme. Posjetite svoje prijatelje i obitelj. Oni također trebaju vas.

 

DJEVICA

I vi i vaš partner danas ste puni ideja! Možete kolektivno organizirati događanja na svom radnom mjestu ili organizirati društveno druženje kod kuće sa svojim dragim osobama! Svaki od ta dva pokušaja će postići viši društveni status i izgraditi bolje veze s ljudima. Samo ne pozivajte one koji vam nisu dobronamjerni!

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 25. Maj: OVM znacima dan će pogodovati da srede svoj LJUBAVNI ŽIVOT, a OVAJ znak će naletiti na BIVŠEG!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top