DNEVNI HOROSKOP za 10. Oktobar: OVAJ znak će danas ISKRENO UŽIVATI, dolazi mu dan koji će PAMTITI ZAUVIJEK!

DNEVNI HOROSKOP za 10. Oktobar: OVAJ znak će danas ISKRENO UŽIVATI, dolazi mu dan koji će PAMTITI ZAUVIJEK!

9 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Pokušajte se danas ne oslanjati previše na druge. Bolje ćete se sami nositi sa stvarima. Možda se nadate da ćete određene zadatke delegirati svojoj pratnji, ali danas bi oni mogli biti ometeni ili nemotivirani. Samo sada riješite stvari sami i uložite to dodatno vrijeme. Osjećat ćete zadovoljstvo znajući da je sve prošlo kroz vaše ruke.

 

BIK

Danas bi vaše intelektualne i izražajne sposobnosti trebale dobiti poticaj od planeta. Na primjer, izvrsno je vrijeme da svoje misli organizirate za predstavljanje projekta o kojem ste razmišljali mogućem suradniku, da se bavite trgovinom ili pišete. Što se tiče vašeg privatnog života, također je dobro vrijeme za ispitivanje najnovijih događaja, čiji su određeni aspekti još uvijek djelomično obavijeni nesporazumom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Postoji restriktivni osjećaj u danu zbog kojeg ćete se možda osjećati manje nego energično dok se loptica kotrlja. Nemojte se iznenaditi ako vas opterećuje osjećaj ograničenja i dužnosti. U prirodnom ciklusu stvari, vrijeme odmora i razmišljanja iznimno je važno. Nemojte misliti da uvijek morate biti u pokretu kako biste napredovali. Ostavite svoju zaraćenu prirodu na jedan dan i polako.

 

RAK

Danas će biti malo teško razgovarati s tobom. Vi, na koje se drugi lako mogu utjecati, slušat ćete i kritizirati sve što vam ljudi danas imaju za reći. Ništa emocionalno ili nejasno vam neće moći ući u glavu. Kao da ste u svoj mozak ugradili izuzetno fini filter koji propušta samo ono što vi dopuštate. Danas ćete izgledati kao pravi stručnjak. Ne pokazujte se previše!

 

LAV

Danas možete naučiti nešto od nekoga za koga nikada niste očekivali da će vas imati čemu naučiti. Vašu duhovnost, ili njezin nedostatak, može izazvati netko tko ima suprotno stajalište. Spremnost tražiti zajedničku osnovu između dvije filozofije omogućit će vam da izbjegnete sukob i vjerojatno će vam omogućiti da educirate drugu osobu onoliko koliko će ona educirati vas. Budite otvorenog uma danas.

 

DJEVICA

U posljednje vrijeme postajete duboko ljuti na najmanju provokaciju. Čini se da ste spremni potaknuti opću pobunu u gotovo svim područjima svog života. Ali danas počinje nešto meditativnija faza. I dalje ćete brbljati čvrstim uvjerenjima, ali razmislite o tome da ih primijenite na sebe kao i na druge. Ako će se svijet promijeniti na bolje, moraš biti živi primjer!

VAGA

Ako netko čiji je sustav uvjerenja potpuno suprotan vašem, može biti frustrirajuće ili čak ljutito. S današnjim planetarnim poravnanjima možda ćete biti prisiljeni u ovakvu situaciju. Treba ojačati vlastita uvjerenja, ali morate paziti da ne isključite druge mogućnosti. Otvoreni um kada raspravljate o duhovnim pitanjima pomoći će vam da naučite i omogućite vam da govorite o svojim.

 

ŠKORPIJA

Općenito, prognoza za danas je prilično dobra. Čini se da aspekti idu u prilog otkrivanju značenja svega što se dogodilo tijekom proteklih nekoliko tjedana. To je prilika za vas da opušteno pogledate udaljenost koju ste prešli dok se krećete naprijed prema svojim ciljevima. Budući da je povoljan dan za društvene aktivnosti, zašto se ne biste okupili s prijateljima i razgovarali s njima o najnovijim događajima?

 

STRIJELAC

Razmislite o istraživanju mnogih aspekata duhovnosti danas. Može se dogoditi da mnogo više naginjete činjenicama nego vjeri, ali ništa ne kaže da se to ne može promijeniti ili da ne možete naučiti više o ovoj ogromnoj temi. Provjerite povijest svoje trenutne vjere ako je imate ili istražite svjetske religije. Pogledajte što možete otkriti u mnoštvu sustava vjerovanja koji postoje.

 

JARAC

Jednostavno ne možete učiniti sve odjednom. Kako očekujete da ćete se oporaviti i smanjiti stres, a da pritom i dalje budete superzvijezda u svim područjima svog života? Nemojte se prisiljavati da “nastupite” danas. Ako to učinite, vjerojatno ćete još više iscrpiti svoje rezerve. Polako, odmorite se i opustite! Zaslužili ste ovaj mali odmor!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Verojatno ste prirodno otvorena osoba koja iskreno uživa u društvu drugih. Ako imate talent na koji ste posebno ponosni, zašto ne biste spojili ova dva aspekta svoje osobnosti i podučili druge svojim vještinama? Vaša društvena narav pomoći će učenicima da se povežu s vama i olakšat će vam učenje, a vi ćete steći osjećaj postignuća vraćajući nešto zajednici.

 

RIBE

Danas biste mogli biti zauzeti posjećivanjem prijatelja i članova obitelji. Vašoj braći i sestrama ili roditeljima možda treba vaša pomoć u nečemu, pa ćete možda biti zamoljeni da se uključite u kućne poslove. U redu je postaviti neka ograničenja ako želite. Ne morate cijeli dan robovati! Ali, uvijek je lijepo učiniti dobro djelo i malo pomoći.