DNEVNI HOROSKOP za 25. Maj: OVAJ znak će danas ISKRENO UŽIVATI, dolazi mu dan koji će PAMTITI ZAUVIJEK!

dnevni horoskop

OVAN

Pokušajte se danas ne oslanjati previše na druge. Bolje ćete se sami nositi sa stvarima. Možda se nadate da ćete određene zadatke delegirati svojoj pratnji, ali danas bi oni mogli biti ometeni ili nemotivirani. Samo sada riješite stvari sami i uložite to dodatno vrijeme. Osjećat ćete zadovoljstvo znajući da je sve prošlo kroz vaše ruke.

 

BIK

Danas bi vaše intelektualne i izražajne sposobnosti trebale dobiti poticaj od planeta. Na primjer, izvrsno je vrijeme da svoje misli organizirate za predstavljanje projekta o kojem ste razmišljali mogućem suradniku, da se bavite trgovinom ili pišete. Što se tiče vašeg privatnog života, također je dobro vrijeme za ispitivanje najnovijih događaja, čiji su određeni aspekti još uvijek djelomično obavijeni nesporazumom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Postoji restriktivni osjećaj u danu zbog kojeg ćete se možda osjećati manje nego energično dok se loptica kotrlja. Nemojte se iznenaditi ako vas opterećuje osjećaj ograničenja i dužnosti. U prirodnom ciklusu stvari, vrijeme odmora i razmišljanja iznimno je važno. Nemojte misliti da uvijek morate biti u pokretu kako biste napredovali. Ostavite svoju zaraćenu prirodu na jedan dan i polako.

 

RAK

Danas će biti malo teško razgovarati s tobom. Vi, na koje se drugi lako mogu utjecati, slušat ćete i kritizirati sve što vam ljudi danas imaju za reći. Ništa emocionalno ili nejasno vam neće moći ući u glavu. Kao da ste u svoj mozak ugradili izuzetno fini filter koji propušta samo ono što vi dopuštate. Danas ćete izgledati kao pravi stručnjak. Ne pokazujte se previše!

 

LAV

Danas možete naučiti nešto od nekoga za koga nikada niste očekivali da će vas imati čemu naučiti. Vašu duhovnost, ili njezin nedostatak, može izazvati netko tko ima suprotno stajalište. Spremnost tražiti zajedničku osnovu između dvije filozofije omogućit će vam da izbjegnete sukob i vjerojatno će vam omogućiti da educirate drugu osobu onoliko koliko će ona educirati vas. Budite otvorenog uma danas.

 

DJEVICA

U posljednje vrijeme postajete duboko ljuti na najmanju provokaciju. Čini se da ste spremni potaknuti opću pobunu u gotovo svim područjima svog života. Ali danas počinje nešto meditativnija faza. I dalje ćete brbljati čvrstim uvjerenjima, ali razmislite o tome da ih primijenite na sebe kao i na druge. Ako će se svijet promijeniti na bolje, moraš biti živi primjer!

 

Nastavak na idućoj stranici…

DNEVNI HOROSKOP za 25. Maj: OVAJ znak će danas ISKRENO UŽIVATI, dolazi mu dan koji će PAMTITI ZAUVIJEK!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top