OVA 3 znaka će konačno SRESTI OSOBU koju ČEKAU CIJELOG ŽIVOTA za vrijeme Sunčevog Sekstila Jupitera od 25. maja 2022.

OVA 3 znaka će konačno SRESTI OSOBU koju ČEKAU CIJELOG ŽIVOTA za vrijeme Sunčevog Sekstila Jupitera od 25. maja 2022.

24 svibnja, 2022 0 By Admin

2. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Davno ste započeli ovaj proces, a sada kada živite kroz Sunčev sekstil  počet ćete vidjeti plodove svog rada.

Namjeravali ste pronaći svoju srodnu dušu i čini se da to postaje stvarnost u vašem životu. Vi ste spremni, a i on. To što niste bili u životima jedno drugom cijelo ovo vrijeme čini vam se nevjerojatno i čudno, ali upravo to čini sve posebnijim i jedinstvenijim kada se konačno nađete.

Zauzeli ste sjajan način na koji gledate na ‘ljubavnike’, a to je utjecalo na sve ostalo u vašem životu. Ne izlazite jer ste se držali ideje da je posebna osoba tu za vas i da vam se još uvijek nije stavila na raspolaganje. Ali, hoće.

3. Ribe
(19. veljače – 10. ožujka)

Volite igrati igrice s ljudima koje volite, pogotovo kada se zaljubite u nekoga i želite povećati entuzijazam na romantičnom dijelu toga.

Ono što je za vas velika sreća, Ribe, jest to što ste odabrali osobu s kojom ćete provesti svoj život, a koja je također puna iznenađenja; vole se igrati jednako kao i vi, ali ono što ističe je to što ćete uskoro otkriti da je ovaj vaš divni bračni drug zapravo vaša srodna duša.

Niste ni tražili nešto tako veliko, a ipak, vaša će osoba raditi nešto što će vašu sadašnju vezu ponijeti i lansirati je u stratosferu. Bit ćete toliko presretni zbog partnerovog tretmana prema vama da ćete ga upoznati kao svog ljubavnika srodne duše.

Stranice: 1 2