Osmjesi, suze ili velika radost! Evo što zadnji dana Maja donose svim znacima zodijaka…

Osmjesi, suze ili velika radost! Evo što zadnji dana Maja donose svim znacima zodijaka…

24 svibnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Ne želite raditi na stvarima koje vas ne motiviraju i ne inspiriraju. Nije lako održati ravnotežu ako vaše srce nije uloženo u vaše izbore. Bez zadovoljstva i ljepote neki zamorni zadaci mogli bi se preskočiti, iako su možda važni za veći poredak stvari.

Vrijeme je da odvagnete svoje ciljeve i sve što je potrebno učiniti da biste ih postigli. Razmišljajte i ne dopustite da upadi sa strane utječu na vaše današnje odluke.

 

ŠKORPIJA

Danas vam je um malo sporiji, vuče vas kroz detalje koje biste radije izbjegavali i emocije koje vas zapevaju. Ne držite se prošlosti i ograničenja koja su nekada bila. Budućnost čeka s mnogo većim planovima i više opcija.

Što je veća odgovornost, veća je sloboda. Imajte to na umu kada razmišljate o novim planovima i opcijama koje biste željeli koristiti. Važno je biti stabilan i pouzdan za sebe.

 

STRIJELAC

Postoji praznovjerje da se banane ne smiju naći na ribarskim brodovima. Ne znate u što netko vjeruje, ali čini se da nekim jednostavnim radnjama pritiskate previše gumba, a nije na vama da znate sve što bi netko mogao očekivati.

Držite distancu od ljudi s visokim očekivanjima, onih zbog kojih se osjećate kao da niste dovoljno dobri i odnosa koji stvaraju previše napetosti tamo gdje ih ne bi trebalo biti.

 

JARAC

Engleska ima lažljivo natjecanje koje političarima i odvjetnicima zabranjuje ulazak jer se smatraju već dobrim u tome. Moguće je da isprobavate divove, ulazite u bitke koje trenutno ne možete pobijediti, a potreban vam je trenutak za odmor kako se ne biste na kraju borili sa stvarima koje ne morate preuzeti.

Ne prisiljavajte se u bilo kojem smjeru. Umjesto toga odaberite svoje mentalno zdravlje i svoju emocionalnu stabilnost, svjesni da ste sami odgovorni za svoj osjećaj smirenosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Niste sigurni trebate li biti potpuno razumni i racionalni ili uložiti svoje srce. Trik je pronaći ravnotežu, tako da ne ograničavate svoje interakcije s ljudima koje volite, dok istovremeno poštujete svoja ograničenja i svoje zdravlje.

Imate dovoljno vremena da razmislite o najboljem mogućem rješenju. Tražite sredinu umjesto da vidite koji dio vas nadmašuje drugi. Postoji zdrav pristup koji vas prihvaća kao cjelinu.

 

RIBE

Položaj  planeta može postati previše kritično, tražeći greške i stvari zbog kojih bi se “trebalo” brinuti. Pokušajte zadržati tijelo smirenim i u miru, opuštajući se i meditirajući, pridajući više pažnje jednostavnom istezanju nego igrama u svom umu.

Ne morate reagirati na svaku unutarnju sjenu koja izađe na vidjelo. Započnite stvaranjem neke udaljenosti od niza misli koji očito prečesto opterećuju vaše srce. Učinite i pričajte o nečemu sasvim drugom ovaj put.

Stranice: 1 2