LJUBAVNA SREĆA dolazi u život OVOG zodijaka i jako dugo će ostati – netko će biti “lud” od sreće!

LJUBAVNA SREĆA dolazi u život OVOG zodijaka i jako dugo će ostati – netko će biti “lud” od sreće!

17 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Organizacija može značiti različite stvari u vezi. Možda želite da se zadaci završe odmah i na određeni način, ali ljubavnik bi mogao biti frustriran vašim inzistiranjem – i također nesiguran što želite. Ako ste slobodni, možda ćete se usredotočiti na poboljšanje nekog područja svog života, ali možda ćete se boriti da to pomirite sa sanjivom čežnjom za romantikom. Ispitivanje i prilagođavanje vašeg trenutnog stajališta vjerojatno će vam pomoći da dođete do rješenja dileme.

 

BIK

Usklađivanje s ljubavnikom u ovom trenutku može zahtijevati trud. Zbunjujuća interakcija s partnerom mogla bi otkriti nesuglasice oko prioriteta i baciti vas na petlju. Njegove vrijednosti se možda mijenjaju, pa čak i on može biti u procesu otkrivanja kako točno. Vjerojatno biste to željeli riješiti i pomiriti svoje razlike, čak i ako nije jasno kako dalje. Upoznajte ga tamo gdje je trenutno, i budite iskreni jedno s drugim o svojim individualnim željama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Neslaganje može poremetiti vaš put ka ljubavnoj zabavi danas. Ideja o zabavi ljubavnog interesa možda se neće podudarati s vašom. Iako ste možda pretpostavili da će se složiti s planovima koje ste napravili, mogao bi napraviti zbrku i iznenada se predomisliti i predložiti nešto izvan lijevog polja – i ostaviti vas iznerviranim. Spriječite daljnju zbrku i napetost tako što ćete pronaći zajednički jezik i izgraditi odatle.

 

RAK

Zajednički rad na kućnim poslovima s ljubavnikom sada bi mogao biti težak. Vaša želja za suradnjom se ne ostvaruje – možda se on instinktivno drži svojih postupaka, a ne vaših. Usporavanje i praktična komunikacija može pomoći u smirivanju situacije. Možda bi bilo mudro ne odgovarati njegovoj energiji. Možda ćete morati odustati ili pričekati neki drugi put da to učinite.

 

LAV

Neodređeno nezadovoljstvo bi moglo prožimati romantiku. Iako se možete zaokupiti razvijanjem čvrstog režima s ljubavnikom, vjerojatno imate mučnu želju za više slobode i spontanosti. Ako ste slobodni, umor se može pojaviti jer se iscrpite predvidljivim spojevima. Možda čeznete da se otvoreno izrazite, iako to nije jednostavan poduhvat. Nemojte se bojati podijeliti ova novootkrivena otkrića ili ih priznati sebi – ljubav će vjerojatno izgledati drugačije na najbolji mogući način kada to učinite.

 

DJEVICA

Postizanje bliske veze sada se može činiti teškim. Možda ćete se kretati sporije nego inače, a da se i dalje trudite provjeriti s partnerom i ponuditi pomoć ako mu je potrebna. Međutim, možda želi pažnju na način na koji vi ne možete pružiti, izbacujući dinamiku odnosa iz ravnoteže. Ako ste slobodni, mogli biste se kolebati između planiranja sljedećih poteza za spojeve i namjernog guranja naprijed bez osvrtanja. Potrudite se razumjeti ovu nepovezanost i premostite jaz prije nego što postanete previše dezorijentirani.

VAGA

Romantična vremena mogla bi se činiti teškim za kultiviranje. Partner ili ljubavni interes mogli bi usmjeriti svoju pažnju negdje drugdje osim na vašu vezu, poput vlastitog društvenog života. Moguće je da trenutno jednostavno ne radite istim tempom. Čak i ako ne možete doći do urednog kompromisa, ipak im recite kako se osjećate.

 

ŠKORPIJA

Izgledi za opuštenu romansu trenutno su magloviti. Možda ćete pokušati prihvatiti razigrani stav prema ljubavi, bacajući oprez u vjetar, ali otkrijete da vas nešto iznutra sputava. Uznemirujuće sjećanje ili emocija mogu prigušiti vaš entuzijazam, navodeći da preispitate svoj ljubavni smjer. Ovo se može činiti kao da izlazi iz lijevog polja, ostavljajući vas nespremnim. Razumijevanje može doći kada izađete iz okvira trenutnog okvira i pogledate stvar iz alternativnog kuta. Budite otvorenog uma.

 

STRIJELAC

Vjerojatno će vam biti teško zadržati otvoren um u vezi. Mogli biste imati problema s prihvaćanjem ljubavnikovih maštovitih planova, potencijalno sumnjajući u njegovu sposobnost da ih ispuni. Konkretne pojedinosti važno je da sada znate. Ako ste slobodni, možda ste zapeli na romantičnom raskrižju, previše zadubljeni u vlastitu glavu da biste pronašli put naprijed. Konkretni planovi su sjajni, ali vjerojatno ne bi škodilo njegovati malo spontanosti – čak i ako se trenutno čini nerealnim.

 

JARAC

Nježnih trenutaka možda nedostaje. Možda biste željeli potražiti utjehu u ljubavniku, želeći utjehu i sigurnost – ali možda on ima osobne ambicije na umu, uzrokujući smetnje i emocionalnu distancu. Ako ste slobodni, mogli biste se natjerati da budete autoritativniji u ljubavnim stvarima, iako biste željeli imati opuštajući spoj. Ova frustracija neće trajati zauvijek.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Blaženstvo ljubavi sada je možda teško postići. Značajna druga osoba mogla bi odavati nemirnu vibru, više usredotočena na svoj društveni život ili vlastite interese nego na ljubav prema vama. Iako vam nije nužno jasno što želi, ipak biste željeli osigurati da je sve stabilno i u redu. Ako ste slobodni, platonske veze mogle bi zauzeti pozadinu u odnosu na romantične odnose, što bi potencijalno uplašilo grupu prijatelja. Iako je napetost vjerojatno neugodna, može se smanjiti ako budete prvi u tome.

 

RIBE

Ljubav bi u ovom trenutku mogla predstavljati dileme. Možda žudite za romantikom i želite biti u predanoj vezi, ali ne želite odustati od onoga što jeste. Možda učite više o sebi, ali se bojite da će napredak nestati kada budete u vezi. Ako ste već u paru, možda ćete imati poteškoća s razumijevanjem izraza lica ljubavnika, osobito ako ne biste reagirali na stvari na isti način. Samoizražavanje i povezanost ne moraju se međusobno isključivati, stoga radite na uspostavljanju ravnoteže.