Do kraja sedmice će OVA 2 znaka će DOBITI VIŠE nego što su ikada POŽELJELI!

OVAN

Oko vas može vladati ludnica, ali moći ćete se nositi s tim. Vaš šarm će vas uvesti na bilo koja vrata. Trebali biste moći žonglirati s mnogo stvari odjednom, a drugi će od vas tražiti podršku. Imat ćete umjerenu glavu i smireno držanje i rješavat ćete stvari diplomatski i pošteno. Nemojte se iznenaditi ako stvari postanu lude, ali to vas ne bi trebalo uznemiravati.

 

 

BIK

Budite oprezni i ne krivite sebe za nešto za što niste odgovorni. Možda ste utjecali na nekoga da se ponaša na određeni način, a sada se ta akcija negativno odrazila. Zapamtite da svatko donosi svoje odluke. U konačnici, niste odgovorni za odluke koje netko drugi donosi, bez obzira na bilo kakav savjet koji ste mu dali.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nalazite se u emocionalnom vrhuncu, a vaši osjećaji su nestalni i možda neupravljivi. Nemojte se osjećati pod pritiskom da iz bilo čega stvarate logiku. Vaš zadatak je duboko udahnuti i opustiti se. Zapamtite da je život uzbudljiva avantura puna obrata. Nestalne emocije na toboganu podsjećaju na to. Uzivaj u voznji.

 

 

RAK

Nemojte se zatvarati u kut i zatvoriti sve oko sebe osim svojih trenutnih briga. Što se više izolirate i inzistirate da vam ne treba tuđa pomoć, to ćete postati frustriraniji i tužniji. Ako ste usamljeni, uplašeni ili ljuti, priznajte to sebi i drugima. Proširite se prema van umjesto da se uvlačite dalje.

 

 

LAV

Vjerojatno ćete stvari uzimati k srcu malo više nego inače. Dramatične promjene u vašem okruženju i stavu će vas držati na nogama. Divna stvar u vezi s tim je da ćete steći mnogo uvida i razumijevanja drugih ljudi. Bit ćete svjesniji osjećaja i perspektiva drugih ljudi, što će vam pomoći da donosite obrazovanije odluke u svojim poslovima.

 

 

DJEVICA

Neočekivani ljudi, posebno žene, iznenadit će vas onim što govore. Vaša majka može pokrenuti problem o kojem niste ni razmišljali. Možda se vaše emocije uzburkaju kada se prisjetite nečega što vam je rekla značajna žena u životu. Vaši osjećaji skaču od srca do glave i natrag. Uzmite u obzir osjećaje, ali ne dopustite im da dominiraju vašim odlukama.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Do kraja sedmice će OVA 2 znaka će DOBITI VIŠE nego što su ikada POŽELJELI!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top