NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI od 23. do 29.  Maja! – ASTRO analiza za SVAKI horoskopski znak!

NAJSRETNIJI DAN u SEDMICI od 23. do 29. Maja! – ASTRO analiza za SVAKI horoskopski znak!

23 svibnja, 2022 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Najsretniji dan: subota, 28. maj

Ovaj dan donosi veći osjećaj ravnoteže u vaš život.

Današnji dan može donijeti priliku da se usredotočite na unošenje te besplatne energije u vezu ili čak te energije u svoj život općenito. To će vam pomoći da se osjećate manje iscrpljeno ili preopterećeno životom.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Najsretniji dan: subota, 28. maj

Bilo je puno promjena u vašem životu. No, počevši od ovog tjedna vidjet ćete kako se ova energija odvija na veliki način i u smjeru vaših želja i očekivanja. Ovaj dan donosi odgovore i samo malo čarolije. Vrlo je pogodno vrijeme da uskladite one odnose koji nisu najbolji.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Najsretniji dan: nedjelja, 29. maj

Nakon nekoliko mjeseci nečega što se činilo samo radom, danas vam donosi priliku da se ponovno povežete sa svojom kreativnom stranom.

Ovo također predstavlja da tražite ono što vas istinski osvjetljava umjesto da samo radite ono što osjećate da morate. Sjetite se danas da je radost jednako važan dio života kao i odgovornost.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Najsretniji dan: ponedjeljak, 23. maj

Osjećate se na rubu nekih nedavnih promjena u vašem životu.

To će posebno utjecati na vaš dom i obitelj. Ovo čini savršenim danom za razmišljanje o preseljenju, pristajanju na prosidbu ili bilo čemu što donosi pozitivnu promjenu koju ste tražili.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Najsretniji dan: ponedjeljak, 23. maj

Današnji dan bi trebao izazvati osjećaj akcije uparen s osjećajem kao da ste konačno prešli karmičku grbu s kojom ste se borili.

Sa Marsom i Saturnom  osjetit ćete poticaj da posljednji put stvarno oslobodite svoju prošlost što će vam omogućiti da se potpunije krećete u prelijepu budućnost koja vas čeka.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Najsretniji dan: utorak, 24. maj

Kada se čini da je sve izgubljeno je kada čuda prevladaju. Danas je dan kada će nemoguće postati moguće, posebno u vašem ljubavnom životu ili vezama.

Ako ste pokušavali shvatiti je li veza lekcija ili zauvijek, uskoro ćete dobiti svoj odgovor i on će vam pokazati zašto stvarni život često može biti bolji od bilo kojeg sna.

Stranice: 1 2