LJUBAVNI HOROSKOP za 24. maj: Poslije SUZA DOLAZI SREĆA i početak jedne ljubavne priče…

ljubavni horoskop

OVAN

Danas ćete se uvjeriti koliko vas vaš partner voli jer događaji koji će uslijediti donijet će vam potvrdu u ljubav. To će vam pomoći da opuštenije komunicirate sa partnerom, da ne bude više sumnji u namjere vašeg partnera. Konačan dokaz ljubavi dogodit će se upravo danas.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Potrebno vam je da se oslonite na nekoga, a vaš partner vas ignorira već neko vrijeme. Želite samo malo romantičnih trenutaka sa osobom koju volite i to je sve. Kažite partneru kako se osjećate i partner će sigurno promijeniti svoj stav prema vama, jer je ljubav jača od svega.

 

 

BLIZANCI

Osoba kojoj ste dali svoje srce vas ne cijeni dovoljno i ne pokazuje da dijeli iste osjećaje kao vi. Morat ćete nešto poduzeti u vezi toga i to što prije. Ne trebate pored sebe osobu koja je tu tek radi reda, trebate nekoga tko će vas voljeti.

 

 

RAK

Veoma ugodan dan je pred vama, dan kada ćete biti zasuti nježnošću i ljubavnim osjećajima. Za to će se pobrinuti vaš partner i pružiti vam dan koji ćete dugo pamtiti. To je nešto što vam je trebalo da unesete malo promjena u vaš ljubavni život.

 

 

LAV

Danas ćete shvatiti koliko ste voljeni i to će vam biti drago. Pokušajte se odužiti partneru na idiličnoj atmosferi koju će vam pružiti tokom dana. Ljubav je ono što vas veže i lijepo je kada takvu ljubav pokazujete takvim gestama.

 

 

DJEVICA

Slijedi vam zanimljiv dan na ljubavnom planu jer ćete upoznati osobu koja bi s vremenom mogla postati i više od prijatelja. Možda sada nećete biti toga svjesni, ali zvijezde vam predviđaju upravo takav scenarij.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 24. maj: Poslije SUZA DOLAZI SREĆA i početak jedne ljubavne priče…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top