Naredna sedmica OVIM zodijacima donosi OGROMNU LJUBAVNU RADOST – ove dane pamtit će dok su živi…

OVAN

Ovaj tjedan možda ćete moći riješiti probleme u vezi. Ipak, pokušajte kvalitetno provesti vrijeme sa svojim partnerom. Možete planirati kratko putovanje, to vam može pomoći da razumijete svog partnera i ojačati vašu vezu. Zdravlju vašeg supružnika možda će trebati vaša pažnja. Pokušajte zajedno provesti kvalitetno vrijeme i pobrinite se čak i za male stvari jedno za drugo. Međutim, možda ćete se u bračnom životu suočiti s nekim izazovima. Trebate biti oprezni dok razgovarate sa svojim partnerom jer postoje šanse za nesporazume. Pogrešna komunikacija može izazvati stres između vas i vašeg supružnika. Pokušajte voditi zdrav razgovor i provedite kvalitetno vrijeme kako se vaš odnos ne bi narušio.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovaj tjedan morate uložiti neke napore kako biste zadobili ljubav svog partnera. Ako ste slobodni i tražite odgovarajućeg partnera, možda ćete pronaći nekoga tko će vam zaista zapeti za oko. Nemojte pretpostavljati kako će vaš partner izgledati ili se ponašati, možda vam nedostaje netko tko bi vas mogao jako usrećiti. Parovi koji traže odobrenje roditelja u vezi mogu ga konačno dobiti. Ako ste u braku, ovaj tjedan će vam se možda pokazati kao jako sretan.

 

BLIZANCI

Cijeli tjedan vjerojatno će vam biti sjajan i vjerojatno ćete ojačati svoju vezu tijekom ovog tjedna. Vaša suradnička narav i mentalitet otpuštanja mogu vam puno pomoći u poboljšanju vaših ljubavnih jednadžbi. Planeti bi vas mogli blagosloviti tijekom kasnijeg dijela tjedna. To može donijeti izvrsne prilike za uživanje u pravim bojama ljubavi. Završni dio ovog tjedna ukazuje na to da ćete vjerojatno provesti neke prekrasne trenutke sa svojom srodnom dušom koji bi vam mogli oživjeti raspoloženje.

 

RAK

Početkom ovog tjedna možete se suočiti s nekim problemima u vezi. Budite oprezni pri oblikovanju nove veze, osobito tijekom prve polovice ovog tjedna. Pod utjecajem kohezivne sile planeta, možda ćete biti željni održavanja srdačnih i skladnih odnosa. Tijekom posljednjeg dijela ovog tjedna  ugodno ćete se provesti s ljudima koji su vam bliski, posebno oko vikenda. Povoljan utjecaj planeta mogao bi vam olakšati rješavanje stvari, a vjerojatno ćete svjedočiti i nekim pozitivnim promjenama u svom ljubavnom životu.

LAV

Ekspanzivan utjecaj planeta mogao bi vam ići u prilog i vjerojatno povećati vaše ljubavne izglede. S početkom tjedna možda ćete biti željni izraziti svoje emocije. Ako ste u predanoj vezi, sredina ovog tjedna može vam ostati jako važna. Vaš će se ljubavni život aktivirati i vjerojatno ćete uživati ​​u nekim prekrasnim trenucima sa svojim voljenim u drugom dijelu tjedna. Kasnija polovica ovog tjedna vjerojatno će unijeti svježu energiju u vaš ljubavni život. No, možda postoje neki žestoki argumenti o trivijalnim stvarima. Stoga ćete tijekom ove faze morati djelovati oprezno i ​​strpljivo.

 

DJEVICA

Ako ste čekali da prijedlog dođe od vašeg cilja, ovaj tjedan će vas možda natjerati da dobijete ono što ste očekivali. Možda će doći u obliku koji je još iznenađujući i romantičniji nego što ste očekivali. Pokažite svoje oduševljenje njegovom promišljenošću i pobrinite se da date pravi odgovor. Ako planirate odmor s obitelji, trebali biste započeti s rezervacijom hotela i ulaznicama prije nego što budu rasprodane. Postoje dobre šanse za začeće ovog puta i za bračne parove. Brak će se vjerojatno sklopiti za one koji traže jednostavan registrirani brak.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Naredna sedmica OVIM zodijacima donosi OGROMNU LJUBAVNU RADOST – ove dane pamtit će dok su živi…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top