LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Maj: OVAJ znak će konačno biti VOLJEN, a ljubav će mu dati SNAGU za sve ostalo…

ljubavni horoskop

OVAN

Danas vam ljubavna sreća kuca na vrata poslije dugog perioda u kojem ste liječili svoje slomljeno srce. Danas je taj dan kada će ljubav pokazati svoju moć i kada ćete upoznati osobu dostojnu sebe. Shvatit ćete to istog trenutka i odmah ćete se početi boriti za naklonost te osobe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ne dvoumite se puno i prihvatite sve što vaš partner želi danas učiniti. Moglo bi ispasti dosta zanimljivo iako vam se tako neće činiti. Udovoljite partneru i partner će to znati cijeniti. Učinit ćete pravu stvar koju vam vaša ljubav nikad neće zaboraviti.

 

 

BLIZANCI

Za sve ljubavne probleme sami ste si krivi. Puno ste zapostavili partnera u zadnje vrijeme opravdavajući se sa puno posla. Time možete zavaravati sebe, ali ne i partnera. Danas pokažite svoju ljubav i zanemarite sve osim osobe koju najviše volite.

 

 

RAK

Ono što ćete danas zamjeriti svome partneru, vi ste puno puta napravili. Tada vam se to činilo u redu, a sada je situacija drugačija. Ne dozvolite sebi da radite krive stvari jer ćete posljedice toga svakako osjećati. Ono što je vama dozvoljeno, morat ćete dozvoliti i partneru.

 

 

LAV

Vi ste ludo zaljubljeni i nikome ne dozvoljavate da uništi vašu vezu. Danas bi se mogla jedna osoba umiješati u vašu ljubavnu vezu pa dobro pripazite. Ne dozvolite nikome da vam uzme ono što najviše volite.

 

 

DJEVICA

Vaše obveze su velike i nemate vremena posvetiti se partneru. Vaš partner to razumije i s tim se slaže. Međutim, za sve postoji granica. Ne dozvolite da takav život prijeđe u rutinu. Morat ćete pronaći vremena za ljubav jer ljubav je ono najbolje što imate.

 

Nastavak na idućoj stranici…

LJUBAVNI HOROSKOP za 23. Maj: OVAJ znak će konačno biti VOLJEN, a ljubav će mu dati SNAGU za sve ostalo…

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top