DNEVNI HOROSKOP za 23. Maj: Ovnu neće biti lako, pred Lavom ODLIČNA prilika, Vodoliji stiže dobitak…

DNEVNI HOROSKOP za 23. Maj: Ovnu neće biti lako, pred Lavom ODLIČNA prilika, Vodoliji stiže dobitak…

22 svibnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Ljubavni život je sve bolji, situacija se smirila i vi imate razlog za sreću. Na poslu će vam sreća pomoći da ostvarite ono što dugo planirate i današnji dan će se pokazati kao stvarno dobar.

 

 

ŠKORPIJA

Težak dan vas očekuje, poslovne obaveze su sve veće i to je nešto što ne možete izbjeći. Međutim, ono što možete izbjeći je sukob sa članom obitelji zbog stvari koje su aktualne već neko vrijeme. Ne dozvolite se isprovocirati jer će posljedice biti bolne za vas.

 

 

STRIJELAC

Ne bojte se pokazati svoju sposobnost na poslu. Izvrsno obavljate svoj posao i ne dozvolite da drugi snose nagradu za to. Pokažite svima da ste vi zaslužni za svoje uspjehe.

 

 

JARAC

Vaš trud i zalaganje konačno će dati rezultate na poslu. Bit ćete zaslužni za ostvarenje projekta koji ste sami započeli i to će se svidjeti vašim radnim kolegama. Imat ćete razloga za zadovoljstvo i to će se odraziti na vaše raspoloženje. Sve to će primjetiti i vaša obitelj pa ćete dan provesti u ugodnoj atmosferi.

 

 

VODOLIJA

Jedan neočekivani novčani dobitak obilježit će dan pred vama. To će vas učiniti sretnim, a pravo iznenađenje vas očekuje od vašeg ljubavnog partnera. Dan pred vama je dan koji ćete dugo pamtiti po dobrim stvarima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Uz nepovjerenje koje imate u vašu voljenu osobu, dan pred vama obilježit će i problemi na poslu. Nikako vam ništa danas neće ići u prilog, dan je pred vama koji ćete što prije željeti zaboraviti. Ne odustajte, budite uporni i probleme ćete riješiti, ali ne danas.

Stranice: 1 2