U NAREDNOJ SEDMICI: Konačno je DOŠLO VRIJEME da se životi OVIH znakove POČNU MIJENJATI na bolje…

U NAREDNOJ SEDMICI: Konačno je DOŠLO VRIJEME da se životi OVIH znakove POČNU MIJENJATI na bolje…

15 travnja, 2023 0 By Admin

OVAN

Trenutno ste na tom mjestu u svom životu, gdje se konačno možete odmaknuti i svjedočiti što se događa, a da pritom ne reagirate poput divljeg manijaka.

Ovaj tjedan doživjet ćete nešto prekrasno, zaljubljeno, uzet ćete spomenuto znanje i dobro ga upotrijebiti, jer ćete se odmaknuti i svjedočiti kako se sve to odvija za vas, u stvarnom vremenu.

Odvojenost je vaša posjetnica ovog tjedna i dobro funkcionira, ne znači da ste isključeni, to samo znači da ste naučili iz svojih životnih lekcija da ne živite u očekivanjima.

Ovaj tjedan moći ćete osjetiti zahvalnost blagoslovljenog ljubavnog života, a da u to ne sumnjate, niti prisilite negativne misli da sve unište. Usput napredujete i to vam dobro pristaje.

Ključne riječi: nevezanost, cool, predviđanje.

 

 

BIK

Ovaj ćete se tjedan osjećati posebno osjetljivo -prema prijateljima, članovima obitelji.

Imali ste mnogo uspona i padova, ali čini se kao da ste prešli na novi teritorij, a s ovim tjednom dolaze nada i izgledi za sigurnost.

Iskreno možete reći da volite život i da ste sretni što ste dio svega toga. Općenito govoreći, potrebno vam je neko vrijeme da se prilagodite, pogotovo ako ste pretrpjeli teškoće, pa ipak, ovaj tjedan čini da sve izgleda lakše.

Može li se na pomolu pojaviti nova ljubav? Ovo je apsolutno moguća. Zapravo, sve vam se čini odjednom moguće. Više snage za vas!

Ključne riječi: ravnoteža, prihvaćanje, preživljavanje.

 

 

BLIZANCI

Možda ste ovaj tjedan, jedan od mnogih koji tiho tuguju ispod vaše fasade hrabrosti. Tako ste snažni i znate da je jedini način da prođete kroz ovaj život da nastavite dalje, ipak, tako ste i razarajuće osjetljivi da ne možete a da ne osjetite bol i gubitak koji su nastali s tim strašnim događajem.

Ovaj će tjedan biti dubok za razmišljanje, možda ćete se osjećati ljutito ili ogorčeno, to je za očekivati. Zapravo nikad nismo od onih koji bi bili previše bahati sa svojim savjetima, ali iskreno rečeno, učinili biste sebi veliku uslugu ako se odmorite što je više moguće.

Ništa vas ne tjera da učinite više nego što možete učiniti ovaj tjedan, pa ako nađete priliku da to učinite nižim, učinite to.

Ključne riječi: melankolija, izdržljivost.

 

 

RAK

Umjesto toga, ono što bi moglo započeti kao tjedan ispunjen ogorčenjem zbog postupaka koji se od vas očekuju, bit će fantastičan tjedan učenja. Možda ste sumnjali u sebe, misleći da nikako ne možete ostvariti ovaj intenzivan, očekivani zadatak, pa ipak, tu ste, bacate se u njega s radošću, što god to bilo.

Sumnja u sebe rijetko traje predugo s tobom i to ti je jedna od najboljih osobina, jednostavno odbijate vjerovati da ste išta manje od zlata, a ova vrsta uvjerenja je u samom srcu Zakona privlačnosti.

Vi stvarate svoj svijet jer vjerujete da vaš svijet zaslužuje ljepotu, ljubav i svjetlo. Bravo za tebe. Sjaj za nas!

Ključni pojmovi: domišljatost, čast, vjera.

 

LAV

Jedna od stvari koje bi se mogle dogoditi ovog tjedna su putovanja. Ovo je za vas posebno dobar tjedan u tom pogledu, posebno ako se to odnosi na obitelj. Dužni ste na obiteljsku zabavu, a čini se da ćete je i dobiti.

Ovaj će vam tjedan također donijeti uvid, vaša će intuicija biti na licu mjesta, što znači da možete vjerovati svojim odlukama. Raspoloženje je lagano, pa iako podnosite kritike, osjećat ćete se dovoljno snažno da dopustite glupostima da vam se otkotrljaju s leđa.

Ključni pojmovi: otpornost, intuicija, obitelj.

 

 

DJEVICA

Bit će ovo jako dobar tjedan za vas, uglavnom zato što ste konačno na onom mjestu na kojem ste spremni sve to pustiti. Vukli ste neke teške stare vijesti i iskreno, dovoljno je, dosta ti je.

Vi ste šef svog života i ako odlučite da više ne želite biti strana u nečemu što vam nikada nije dalo odmor, neka bude tako. Kreni dalje i uživaj u životu. Ova vrsta otkrića ovog tjedna će vas pogoditi.

Uvijek ste znali da zaslužujete bolje i umorni ste od osjećaja loše zbog ovoga, onog i onog drugog. Ovo je otkrivajući tjedan ljubavi prema sebi i samopoštovanja i bit ćete sretni što ste napokon na to naišli.

Ključne riječi: opravdanje, ponos, inteligencija.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2