DNEVNI HOROSKOP za 9. Oktobar: Ovaj dan nekome donosi trenutke za pamćenje, a OVAJ znak će zaista uživati…

DNEVNI HOROSKOP za 9. Oktobar: Ovaj dan nekome donosi trenutke za pamćenje, a OVAJ znak će zaista uživati…

8 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Postoji povjerenje u zraku. Pokrenut ćete projekt na čekanju koji je ostao nedovršen. Čini se da se pojavljuju prepreke, ali one vam neće blokirati put. Bliski prijatelj će doći da vas spasi. Važna veza na poslu otvorit će vam vrata mogućnosti za razbijanje mašte. Ne okreći se natrag da kopaš po prošlosti.

 

BIK

Danas ćete se osjećati posvećenije i dovršit ćete sve zaostatke koji su se danas nakupili. Ako to očistite, dobit ćete lijep osjećaj postignuća i to će primijetiti ljudi koji su vam važni. Rezultat je da ćete više cijeniti i kod kuće i na radnom mjestu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Budite ljubazni i s poštovanjem prema vjerovanju drugih ljudi. Na putu ste uspjeha, ali kao i uvijek nemojte pogriješiti kada je u pitanju poduzimanje potrebnih opreza. Život je nepredvidiv pa nemojte kukati o preprekama sa kojima se susrećete. Koračajte životnim putem energično i entuzijazmom.

 

RAK

Dan je savršen za nove početke. Moći ćete se riješiti svega što vas je sputavalo. Doći će vam nove prilike kako biste oblikovali i promijenili vaš život, ali ovu priliku morate iskoristiti dok još ima vremena. Brza i odlučna akcija može značajno preokrenuti stvar za vas.

 

LAV

Nova energija će sada početi djelovati u vašem životu. Odjednom ćete otkriti da je usklađivanje obiteljskih i karijernih pitanja postalo iznimno lako. Sva vaša oklijevanja će nestati, a vaša djela obilježena su neviđenom razinom samopouzdanja. Također ćete moći riješiti svaki ambivalentni osjećaj prema onima koji su vam blizu i na radnom mjestu i u obitelji.

 

DJEVICA

Danas vas čeka puno akcije. Možda ste danas zauzeti. U žurbi nemojte povrijediti one koji su s vama prešli malu udaljenost. Budite pristojni i skromni. Nove prilike su iza ugla. Njih će vam privući vaša pozitivna djela. Vježbajte strpljenje. Promjena je jedina istina i dogodit će se i vama.

VAGA

Svakako pazite na sebe i vodite računa o svom zdravlju. Zvijezde danas upozoravaju na loše zdravlje. Izbjegavajte hladnu ili ohlađenu hranu. Ako imate zdravstveno stanje, poduzmite dodatne mjere opreza. Financijski biste danas trebali biti stabilni; ne predviđa se dobitak ili gubitak. Međutim, danas je bolje suzdržati se od velikih ulaganja.

 

ŠKORPIJA

Sreća se posljednjih dana smješka vašim financijama i vaša potrošnja je u skladu s tim porasla. Sada je krajnje vrijeme da se zaustavi visoka potrošnja. Sada morate obuzdati svoje ekstravagancije. Postoji mogućnost neplaniranog troška, stoga je bolje imati zalihu novca.

 

STRIJELAC

Osjećaj nezadovoljstva koji vas muči već duže vrijeme će konačno početi nestajati. Instinktivno ćete znati da ste pronašli svoju nišu u životu i da možete slijediti svoj poziv kako biste ostvarili svoje snove. Moći ćete razumjeti koje promjene morate provesti kako bi vaše zdravlje, ali i rad, bili puno bolji.

 

JARAC

Danas se stvari događaju brzo i morate imati sposobnost da se prilagodite neočekivanom. Povlačit ćete se u raznim smjerovima, ali vaša će pozitivnost postati vaša snaga. Izaći ćete s originalnim i svježim planovima koji će se dugoročno pokazati isplativima. Uključite svoje najmilije u svoj plan. Danas ćete upoznati važnu osobu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Osjećate se vrlo avanturistički i odlučni ste danas krenuti vlastitim putem. Savladat ćete sve prepreke na svom putu čistom odlučnošću i snagom svoje volje.ᅠ Ništa vam danas neće ometati napredak. Dakle, danas možete zakazati sve svoje teške aktivnosti i u njima ćete pronaći uspjeh brzo i bez muke.

 

RIBE

Možda ćete htjeti djelovati impulzivno i brzopleto iz napada bijesa. Ali savjetuje se da vaš um bude stabilan i da razmišljate razumno. Imate moć komunikacije i trebali biste to iskoristiti u svoju korist. Kako biste smanjili razinu stresa, bavite se svim avanturističkim sportovima koje volite, ali nemojte se prepuštati tjelesnim užicima.