3 horoskopska znaka koji će ZAPOČETI VEZU SA PRIJATELJEM za vrijeme Mjesečevog trga Merkur od 23. maja 2022.

3 horoskopska znaka koji će ZAPOČETI VEZU SA PRIJATELJEM za vrijeme Mjesečevog trga Merkur od 23. maja 2022.

21 svibnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Radije biste bili zaljubljeni u svog najboljeg prijatelja nego u bilo koga drugog, i to ćete s ponosom priznati. Vaš najbolji prijatelj ne traži više nego što možete dati, za razliku od vašeg partnera koji stalno želi ovo ili ono i ne voli iste stvari kao vi.

S druge strane, vaš najbolji prijatelj je u svemu što vas zanima, i ako postoji netko s kim zaista možete biti svoj, to su oni. Nitko drugi.

Dakle, možete doći proslaviti ono što već znate od samog početka; zaljubljeni ste u svog najboljeg prijatelja, a imati ih u svom životu je stvarno i uistinu sve što je važno. Ostalo je samo za pokazivanje – radiš ono što se od tebe očekuje, ali tvoje srce pripada najboljem prijatelju, gdje je sigurno.

 

JARAC

Možda se nećete moći zaljubiti ni u koga OSIM u svog najboljeg prijatelja. U prošlosti su svi vaši odnosi započinjali kao velika prijateljstva – sve dok se, naravno, nisu raspali, kao što romantične veze obično bivaju tijekom vremena.

Ipak, u vašem životu postoji jedna osoba koja je vaše blago. Nevjerojatno je to što se i ta osoba osjeća na isti način. Ovaj tranzit raspirivat će vatru fantazije između vas i vaše prijatelja, a oboje ćete osjetiti navalu ljubavi i emocija koje dolaze sa spoznajom da imate prijateljstvo koje raste.

Neka svijet vodi njihove bitke. Neka drugi rade na svoj način, neka se svi zadovolje onim što dobiju. Zaljubljen si u svog najboljeg prijatelja, a tebi — ti si pobjednik za ovo. Zato što ste zaljubljeni u svog najboljeg prijatelja, živite najbolji život ikad.

Stranice: 1 2