Ljubav ciganskim kartama: OVAJ znak će dobiti LJUBAVNU PONUDU od prijatelja, ali jednoj ljubavi DOLAZI KRAJ…

Ljubav ciganskim kartama: OVAJ znak će dobiti LJUBAVNU PONUDU od prijatelja, ali jednoj ljubavi DOLAZI KRAJ…

30 rujna, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubav ciganskim kartama:  Vaš odnos s partnerom ovaj tjedan može biti topao i možda ćete dobiti podršku ljubavi u svemu što radite. Općenito, možete slaviti mirno vrijeme i iskusiti međuljudski sklad svog života. Možda ćete provoditi više vremena nego inače sa svojim partnerom i možda ćete održati bolju vezu. Možda ćete se uputiti i na romantično putovanje. Najbolje je da svoje osjećaje podijelite sa voljenom osobom. Samcima se predlaže da se usredotoče na razvijanje svojih najboljih kvaliteta, jer netko vama blizak to sigurno može primijetiti. Oni koji se planiraju vjenčati ovaj tjedan mogli bi donijeti sjajan trenutak da to poprave, jer bi stariji mogli odobriti vaš brak.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK

Ljubav ciganskim kartama: Možda ćete se ponovno zainteresirati za svoj život i odnose tijekom ovog tjedna. Vjerojatno će vam pomoći da steknete veću dubinu razumijevanja vašeg života i odnosa. Ovo bi moglo biti povoljno vrijeme da pustite svoje osjećaje i naklonosti da teku. Ovaj tjedan može vam pomoći da postavite temelje za stabilnu vezu. Vaša sposobnost da pravilno reagirate može vam pomoći da učinkovitije upravljate svojim odnosom. Vjerojatno ćete doživjeti dubok osjećaj emocionalne privrženosti sa svojim partnerom i prijateljima. Međutim, možete biti lukavi i stoga vam se predlaže da ostanete pažljivi na potrebe svog partnera.

 

 

BLIZANCI

Ljubav ciganskim kartama: Planetarni utjecaj može biti povoljan za odnose i može pomoći u rješavanju pitanja vezanih za osobni život. To vam može pomoći da zadržite stare i postojeće veze, a također može pomoći u poticanju novih odnosa. Ove jednadžbe mogu biti za sve vrste, uključujući emocionalne, društvene i profesionalne. Međutim, predlažemo vam da budete oprezni kada tijekom ovog tjedna ulazite u novo prijateljstvo ili odnos s nepoznatim osobama. Opustite se, tjedan je povoljan za donošenje vitalnih odluka u vezi s vašim odnosom.

 

 

RAK

Ljubav ciganskim kartama:  Ovaj tjedan može doći do stresa i poremećaja u vašem osobnom životu i vezi. Možda ćete morati obuzdati svoj ego dok se bavite svojim voljenim ako ovaj put želite izbjeći nepotrebne sukobe. Vaša romantična veza može patiti ako ovaj tjedan ne budete u mogućnosti upravljati svojom vezom. Dakle, dobro razmislite prije nego što kritizirate ili komentirate svoG voljeOG. Budite mirni, planetarni utjecaji mogu vam dati prilike da razriješite neke sporove smislenim razgovorom s voljenom osobom ovog tjedna.

 

LAV

Ovaj tjedan, samci bi mogli pronaći svoju “bolju polovicu”, pa čak i biti povezani s njima. To bi moglo biti vrlo plodno vrijeme za zaljubljene, jer postoje šanse da će njihov partner pozitivno odgovoriti na bračnu ponudu. Tijekom ovog tjedna između ljubavnih parova može se vidjeti predanost i intenzivna privlačnost. Oni koji su sa svojim partnerima u vezi na daljinu možda će se ovaj tjedan dobro provesti, unatoč udaljenosti, ljubav među njima može rasti. Ako ste zaručeni s njima, postoje šanse da uđete u svetu vezu braka. Vjerojatno ćete uživati ​​u ponovnom okupljanju, stoga budite spremni.

 

 

DJEVICA

Ovaj tjedan može biti pun ljubavi i romantičnog blaženstva nakon dugo vremena. Vjerojatno ćete provesti kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom. Možda ćete imati veliku najavu prijateljima i obitelji o novom razvoju vašeg romantičnog života, ali predlažemo vam da pričekate svoje vijesti još malo. Najbolje je da uživate u blaženim danima koje ste zaslužili. Možete pogledati film ili otići u romantičnu šetnju parkom s nekim posebnim. Samci će možda morati još malo pričekati da upoznaju svog savršenog partnera.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VAGA

Predlažemo vam da se malo opustite kako biste s partnerom mirno razgovarali o svojim osjećajima. Možda ćete imati svađe s partnerom koji bi vas mogli dovesti do problema u nedavnoj prošlosti. U slučaju da se susrećete s ovim problemima, onda je povoljan trenutak za njihovo rješavanje. Najbolje je da izbjegnete oklijevanje da to ispravite jer to može nagraditi vas i vašeg partnera. Povoljno je vrijeme da samci krenu prema osobi koja vas zanima. Onima koji su tek stupili u brak predlaže se izbjegavanje glupih rasprava koje bi mogle utjecati na vaš odnos. Polagani koraci mogu vam pomoći da uživate u kvalitetnom vremenu sa svojim partnerom.

 

 

ŠKORPIJA

Nadolazeći tjedan će vjerojatno vratiti vaš ljubavni život na pravi put, a možda ćete se osjećati sretnima zbog promjena koje se događaju oko vas. Vjerojatno ćete se vi i vaš partner dobro razumjeti iz dana u dan. Vaš odnos s partnerom se možda postupno poboljšava. Tjedan može biti sumnjiv za one koji su u braku i planiraju dijete. Možda je povoljan trenutak za bavljenje metalnim poslom. Ovaj tjedan vjerojatno će vam stići novi savezi i strani dobici. Predlažemo vam da mudro pregovarate o dogovoru. Najbolje je da krenete na taj poslovni put kako biste sklopili posao kada je to potrebno.

 

STRIJELAC

Postoje šanse za pogrešnu komunikaciju i zbrku, što može poremetiti vaš ljubavni odnos. Za vas je najbolje izbjegavati grubost i agresivnost prema partneru. Predlažemo vam da izbjegavate argumente za greške iz prošlosti. Prihvaćanje simpatija i nesviđanja vašeg partnera može vam biti od pomoći. Možda planirate kratko putovanje s voljenom osobom. To vam može omogućiti da shvatite međusobne osjećaje. Predlažemo vam da izbjegavate oklijevanje dok šaljete poruke kojima izražavate svoju ljubav i brigu prema supružniku, jer bi to moglo ojačati vaš odnos ovog tjedna. Možete ojačati svoj bračni život uz podršku starijih.

 

 

JARAC

Ovaj tjedan će vjerojatno biti povoljan za vašu ljubavnu vezu. Samci mogu uživati ​​u društvu svog partnera. Također mogu dobiti poklone iznenađenja od partnera. Najbolje je da pošaljete poruku kako biste izrazili svoje osjećaje prema partneru, jer vam to može pomoći da ojačate svoju vezu. Vjerojatno ćete dobiti financijsku pomoć od supružnika. Možete planirati putovanje kako biste proveli kvalitetno vrijeme sa svojim supružnikom. Postoje šanse za promjenu prebivališta zbog braka. Možete planirati mali sastanak s rodbinom. Morate razmišljati pozitivno o svojoj obitelji i supružniku. U suprotnom postoje šanse za iznenadne svađe i izazove u bračnom odnosu.

 

 

VODOLIJA

Ovaj tjedan najbolje je da budete oprezni dok se posvetite vezi. Postoje šanse za iznenadno neslaganje u bračnom odnosu zbog utjecaja obitelji ili drugih/obitelj. Možda planirate iznenadan put u domovinu sa svojim supružnikom. Predlažemo vam da budete skromni sa svojim partnerom jer oštra komunikacija i agresija mogu rezultirati svađama s partnerom. Postoje šanse za izazove u bračnom životu koji bi mogli zahtijevati vašu pozornost. Općenito, tjedan će vjerojatno biti prosječan po pitanju ljubavi i odnosa. Ako ste u vezi, najbolje je da se posvetite. Inače vas neznanje može skupo koštati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Možda ćete dobiti ponudu za vezu od prijatelja. Za vas je najbolje izbjegavati agresivnost i zahtjevnost u vezi. U vašem ljubavnom životu zbog nekih izazova možete se osjećati nemirno. Predlaže vam se sumnjati u sitnice vašeg partnera. Najbolje je da provedete kvalitetno vrijeme zajedno i izbjegnete kriviti njih za prošle pogreške, jer to može donijeti izazove u vašoj vezi. Možda će vam trebati strpljenje za skladan odnos s partnerom. Postoje šanse za komunikacijske praznine i veze na daljinu u bračnom životu. U bračnom životu, poruke i telefonski pozivi vjerojatno će igrati vitalnu ulogu u jačanju vaše veze.