LJUBAVNI HOROSKOP za 4. Oktobar: Buran ljubavni dan; nove veze počinju, a stare iznenada završavaju!

LJUBAVNI HOROSKOP za 4. Oktobar: Buran ljubavni dan; nove veze počinju, a stare iznenada završavaju!

3 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Mogli biste dobiti tešku lekciju od svog ljubavnika o vremenu provedenom u strastvenoj predanosti stvarima ili društvenim organizacijama danas. Može postati očito da bez obzira koliko volite čovječanstvo, s vašim partnerom i dalje može biti teško slagati se. Povezivanje na emocionalnoj razini moglo bi biti izazov, ali tjeranje sebe da održite zdravu komunikaciju može pomoći vašem odnosu da prebrodi oluju.

 

BIK

Vaši snovi su mjesto gdje možete razgovarati sa svojim idealnim ljubavnikom danas. Bez obzira jeste li slobodni ili vezani, vaš put do romantike prolazi kroz dijelove vaše psihe koje nitko drugi ne može vidjeti. Vrijeme je da odvojite trenutak ili dva da stupite u kontakt s bilo kojim sjenkovitim materijalom koji bi mogao utjecati na vaše odnose, tako da možete prestati projicirati svoje emocije na partnera i početi posjedovati svoje osjećaje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Totalno pretjerati u području romantike danas je moguće. Možda vam se čini da nema granica između vas i vašeg ljubavnika, bivšeg ili potpuno nove simpatije. Vrijeme se čini kao da je obustavljeno, a vaše psihičke sposobnosti su na pravom mjestu – možete se obratiti nekome koga volite, a da mu čak ni ne pošaljete poruku. Samo pomislite na voljenu osobu i znajte da negdje vani primaju poruku glasno i jasno.

 

RAK

Vjerojatno ste danas sposobni s velikom odlučnošću slijediti svoje ciljeve, ali imajte na umu da bi se vaš partner mogao osjećati izostavljenim. Vaše ambicije vjerojatno su na vrhuncu. Međutim, možda se činite emocionalno nedostupnim svom ljubavnom interesu. Ako vidite kako se ova percepcija razvija, namjerno se potrudite pokazati da vam je stalo i da su oni važni u vašem životu.

 

LAV

Spajanje druženja i romantike danas postaje lakše. Možda biste željeli dovesti svog ljubavnika u društvo vaših prijateljstava. Bez obzira na to jesu li vaši najbolji prijatelji sreli vašeg partnera tisuću puta ili je ovo prvi, to je prilika za njih da se zbliže i povežu – tako da se svi osjećaju kao neka obitelj. Ako ste slobodni, ovo je idealan trenutak za druženje, bilo da uskačete u aplikacije za izlaske ili izađete van.

 

DJEVICA

Moguće je manifestirati čaroliju odnosa jednostavno zaželivši želju danas. Vaši dugoročni ciljevi su na vidiku, a možete posuti malo prašine preko tih romantičnih snova. Što ste konkretniji sa svojim vizualizacijama, to će se vaši planovi vjerojatno bolje ostvariti. Odvojite malo vremena za dnevnik o njima ili razgovarajte s prijateljem kako biste bili sigurni da svemir čuje vaše želje.

VAGA

Preuzimanje odgovornosti za svoj ljubavni život može vam pomoći da privučete bolje ishode. Dobivate priliku da preispitate dinamiku vaših odnosa i posjedujete sve što ste potencijalno pogriješili. Umjesto da ostanete zatvoreni ili obrambeni, ovo vam pomaže da započnete zdrav dijalog s ljubavnikom ili bivšim o tome što ste oboje učinili – ili još uvijek radite. Sjednite s ovim na trenutak solo, a zatim ga donesite na stol.

 

ŠKORPIJA

Možda biste danas htjeli pokazati svoju osjetljivost na ljubav. Imate malo sreće pomiješano s komadićem čiste magije i možda ćete se osjećati kao da vaša partnerstva imaju glamurozni sjaj. Bez obzira jeste li slobodni ili zauzeti, sada ste pomalo stručnjak za odnose. Možda se čak osjećate pomalo poznatim u svom društvenom krugu i obitelji, stoga se nemojte bojati pokazati.

 

STRIJELAC

Istraživanje dalekih mjesta ili velikih ideja moglo bi vam se sada činiti uvjerljivim, ali možda ćete imati osjećaj da morate birati između slijediti svoje srce i ugoditi svom partneru. Može vam se činiti da vas romantična obveza sprječava da radite sve što želite. Međutim, ako se potrudite uključiti svoju dragu u bilo koji pothvat o kojem razmišljate, možda ćete to moći ostvariti na oba načina.

 

JARAC

Postavi kurs za avanturu danas, jer je vrijeme za novu romansu. Položaj planeta daje vam svoj osobni čamac ljubavi na kojem možete plutati u moru užitka. Ovo bi moglo biti iznimno uzbudljivo, pogotovo ako ste spremni prijeći izvan svoje uobičajene zone udobnosti i istražiti nove ideje i koncepte vezano uz odnose. Bilo da ste trenutno slobodni ili uključeni, vrijeme je da se otvorite i proširite svoje horizonte.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Postoji divljina u načinu na koji danas tražite ljubav. Položaj plenta potiče vas da upotrijebite svoje psihičke moći kako biste produbili svoju vezu ili pronašli novu. Možete se izravno ugoditi gdje ćete pronaći ono što želite. Osim toga, vaša glad za užitkom može vas natjerati da poželite proširiti svoj svjetonazor. Potražite egzotična iskustva sa svojim ljubavnikom, ili ako ste slobodni, idite na nova mjesta da pronađete nekoga u koga ćete se zaljubiti.

 

RIBE

Predanost ozbiljnoj vezi mogla bi biti teža nego što sada očekujete. Možda je ono što blokira vašu želju za spajanjem strah da više nećete moći raditi svoje ako pustite nekog drugog unutra.Vaš put naprijed može uključivati postavljanje stvarnih granica koje vam omogućuju da zadržite dovoljno osobne slobode da se osjećate ugodno. Ako ste iskreni u pogledu onoga što vam treba, možete to dobiti.