Ljubavna kompatibilnost BLIZANCA u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

Ljubavna kompatibilnost BLIZANCA u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

19 siječnja, 2023 0 By Admin

Kao lagani, prozračni Blizanci koji je pun zabave, ali ga je teško odrediti, najbolje se povezujete s drugim zračnim znakovima poput Vaga ili Vodenjaka. Potreban vam je pametan spoj koji neće padati na vašu povorku zanimljivih ideja, razigranih aktivnosti i neprestanog čavrljanja… pa pripazite na vodene znakove!

Blizanci i Ovan

Vi ste spontani, Blizanci, a s Ovnom orijentiranim na akciju činite polovicu zabavnog para koji život ne shvaća previše ozbiljno. Oboje pristupate životu s filozofijom čaše napola puna. U početku vam se može činiti da kod vas nema zaustavljanja. Međutim, problemi mogu početi kada je u pitanju izražavanje ljubavi. Vi birate izraziti svoje osjećaje kroz ideje i riječi, dok Ovnovi pokazuju svoje emocije kroz akciju. Dugotrajni boravak zajedno može zahtijevati trud, ali ako vi i vaš Ovan to možete izvesti, zaista vas neće spriječiti.

 

Blizanci i Bik

Vaš brz um i razigrani duh pronalaze prijeko potrebno čvrsto tlo kada spojite praktičnog, stabilnog Bika. Vaši se kotači uvijek okreću, dok Bikovi znaju kada treba ići. Ako vaš Bik s vremena na vrijeme može nagaziti na gas, a vi možete kada gazite na pauzama, pronaći ćete pravu brzinu koja vam je potrebna da putujete zajedno u harmoniji. Dobra vijest je da kada prestanete koristiti svu svoju energiju za brzinu, moći ćete je usmjeriti u ostvarenje vaše sljedeće briljantne ideje. A vaš bik će uvijek biti uz vas da vam pokaže u kojoj opremi trebate biti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci i Blizanci

Neki znakovi mogu pronaći trajnu ljubav s jednim od sebe. Nažalost, to nije često istina s dva Blizanca. Vi ste brbljavac i kada pokušate stupiti u vezu s drugim brbljavcem, oboje ćete biti toliko zauzeti pokušavajući smisliti pametne odgovore prije nego što drugi završi rečenicu da zapravo ne slušate što drugi kaže. To može uzrokovati dosta frustracija na obje strane i može vas natjerati da se sukobite više od drugih parova “blizanaca”. Zapamtite, fizička privlačnost će se dogoditi za vas dvoje tek kada mentalna privlačnost bude na mjestu.

 

Blizanci i Rak

Volite sve uzbudljivo i novo — zabave, sastanke, bilo što gdje možete podijeliti svoje briljantne ideje i voditi živahne rasprave sa bilo kim i svima. Vaš ljubavnik Rak, s druge strane, nije toliko u stalnoj interakciji s drugima. Zapravo, vaš je Rak pomalo domaći, preferira intimnost prijatelja i obitelji nego prepunu sobu punu stranaca. Vaš tvrdoglavi partner također ima tendenciju živjeti u prošlosti, a vi ostajete čvrsto ukorijenjeni u sadašnjosti. Problem je u tome što nitko od vas ne gleda u budućnost.

 

Blizanci i Lav

Poput Blizanaca, razigrani Lav je uvijek spreman za dobar provod. Ako se vas dvoje sjetite da vaša veza uvijek bude zabavna, ona će biti duga i sretna. Problem je, Blizanci, nikad niste zadovoljni onim što imate. Vaša navika da uvijek tražite zelenije pašnjake stvarat će probleme kod posesivnog Lava, koji se treba osjećati kao centar vašeg svijeta. Brzo ćete izgubiti ponosnog Lava koji misli da vas netko – ili nešto – drugi zanima. Ipak, ako ostanete u blizini, Lavove ljubavi, velikodušnosti i privrženosti neće vam nedostajati.

 

Blizanci i Djevica

Blizancima i Djevicom vlada planet Merkur, koji vlada intelektom. Možda ćete zahvaliti svojim sretnim zvijezdama što ste konačno pronašli svog mentalnog partnera, ali vaši stilovi razmišljanja su daleko od kompatibilnih. Iako ste oboje analitični, otvoreno ste izražajni i znatiželjni. Vaša Djevica, koja zna biti pomalo kritična, može vas optužiti da ste raspršeni. U međuvremenu, vjerojatno ćete smatrati da je Djevičin izbirljivi stav više nego malo dosadan. Ovaj odnos će funkcionirati samo ako vi i vaša Djevica možete pronaći sredinu između sitnih detalja i velike slike.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2