HOROSKOP SLOMLJENOG SRCA: – OVA dva ZNAKA čeka RASTANAK tokom naredne sedmice!

HOROSKOP SLOMLJENOG SRCA: – OVA dva ZNAKA čeka RASTANAK tokom naredne sedmice!

20 svibnja, 2022 0 By Admin

Gotovo ništa nam ne može donijeti veću sreću nego ljubav, Ljubav je sreća, ali i bol.

Položaj planeta i zvijezda nije naklonjen pripadnicima dva horoskopska znaka i kako stvari sada stoje, njihova ljubavna priča će završiti…

 

DJEVICA:

Vaša veza već neko vrijeme ima uspodne i padove.

Zaslužujući vašoj toleranciji, razumijevanju i popuštanju, sve prepreke koje su se našle pred vama, uspješno ste riješavali. Iako teško, ali na kraju uspješno.

Iako sada djeluje kao da je sve u redu, ipak nije. Vas uskoro čeka raskid vaše ljubavne veze.

Vas je vaš partner puno puta povrijedio i ražalostio.

Zbog ogromne ljubavi koju osjećate, vi ste preko svega toga prelazili i svaki put ste bili uvjereni da više ništa slično neće napraviti.

Ali, ispostavilo se da niste bili u pravu. Nažalost, vaš znak nije pod zaštitom zvijezda, a položaj planeta ne pogoduje na planu ljubavi.

Vaš partner će napraviti nešto što će vas duboko povrijediti i slomiti vam srce. Nakon toga odlučit ćete da raskinete vezu, jer ničime tako nešto niste zaslužili.

Naredni period bit će vam težak i u znaku tuge. Potrebno će vam biti dosta vremena da prihvatite kraj i da shvatite da morate ići dalje. Za sada, sami dalje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ni jedan rastanak u pravilu nije lak, pa tako neće biti ni vama, ali bolje je i tako nego biti u vezi u kojoj vam ljubav nije uzvraćena istom mjerom i u kojoj dosta toga nije kako bi trebalo biti.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2