HOROSKOP DO KRAJA MJESECA: VELIKA PATNJA bit će u srcu OVA 2 znaka jer će im SRCE biti SLOMLJENO!

patnja

Srca ova dva znaka uskoro će biti slomljena jer neće imati podršku od osoba koje vole najviše. Bit će to trenutci velikog razočaranja, a patnja i bol kroz koju će proći, bit će velika.

Uvijek jako teško pada kada se razočaramo u blisku osobu, tada se stjeće dojam da se cijeli svijet ruši. Tako nešto u takvim trenutcima osjećaju osobe poput vas, osobe koje su dobronamjerne i iskrene. Patnja i bol su za takve osobe, na žalost, realnost u takvim trenutcima.

 

BLIZANCI

Vaše srce bit će slomljeno u narednom periodu jer nećete imati podršku osobe koju volite. Ono sa čim ćete se morati suočiti je tuga i bol, patnja koja će razarati vaše srce. Morat ćete smoći snage i odlučnosti da prebrodite teško razdoblje koje je pred vama.

Dešavanja koja su pred vama će vas jako uznemiriti, donijet će vam gorak okus razočarenja i tu ništa nećete moći napraviti. Zvijezde kažu da će to razdoblje potrajati neko vrijeme, ali vi ste toga i sami svjesni. Ako poslije svake kiše dođe sunce, nadajte se da će tako biti i kod vas. Možda ćete ubuduće drugačije gledati na ljude oko vas, a samo da više ne biste patili.

Razočarenje će vas najviše boljeti. Bit će to gotovo pa fizička bol od koje nećete pobjeći. To će vam dati priliku da dobro razmislite i promislite kome ćete u budućnosti pokloniti svoje povjerenje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Povjerenje se teško stiče, ali se gubi u trenu. To vas očekuje i to će vam donijeti patnju ali i novu nadu da ćete pomno paziti kome ćete svoje povjerenje pokloniti.

 

Nastavak na sljedećoj stranici…

HOROSKOP DO KRAJA MJESECA: VELIKA PATNJA bit će u srcu OVA 2 znaka jer će im SRCE biti SLOMLJENO!

PROČITAJ JOŠ:

Odgovori

Scroll to top