DNEVNI HOROSKOP za 7. Oktobar: Netko mora riskirati i KUPITI SREĆKU, jer sreća je danas na njegovoj strani!

DNEVNI HOROSKOP za 7. Oktobar: Netko mora riskirati i KUPITI SREĆKU, jer sreća je danas na njegovoj strani!

6 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Danas ste emotivniji nego inače i time riskirate svoju ranjivost za druge. Na poslu ćete apsorbirati pritisak koji će vas zamarati do kraja dana. Pokušajte podijeliti svoj posao među suigračima ili zakažite neki posao za neki drugi dan. Uzmite nekoliko radova i izradite kvalitetan rad. Možda ćete uživati ​​u ukusnom obroku s nekim posebnim.

 

BIK

Od vitalnog je značaja da svu vjeru stavite na svoj logički um, a ne na instinkt koji se pokazao ne tako pouzdanim. Ovo je obavezno kada imate posla s nekim tko vam je blizak, ali možda se urotio protiv vas. Ne biste se trebali ustručavati poduzeti odlučnu akciju nakon što shvatite što vam um govori da učinite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas možete riskirati kupnju srećke. Pobjeda je sasvim očita jer će danas sreća biti na vašoj strani. Situacija može zahtijevati da budete malo asertivni sa svojim stajalištem. Vaša šutnja može biti pogrešno shvaćena i dovest će vas u sumnjivu poziciju. Zato bolje ne dopustite nikome da stvori mišljenje protiv vas.

 

RAK

Ovaj dan može biti posebno značajan za vas. Doći će vam do novog uvida ili na vaše stajalište može utjecati druga osoba koja je možda potpuni stranac. Ono što ćete naučiti i razumjeti o sebi može odigrati ključnu ulogu u oblikovanju vašeg budućeg života i načina na koji se nosite s hitnim problemom u vašem životu koji vas trenutno zaokuplja.

 

LAV

Taj će vam dan vjerojatno razviti duhovnu notu. Možete se upustiti u neku vjersku aktivnost ili posjetiti svetište. Pročitajte neko inspirativno djelo ili biografiju velikog vođe jer ćete u tim djelima možda pronaći nešto vrlo relevantno za svoj život. Bolje je ne baviti se bučnim aktivnostima. Umjesto toga, provedite dan u tihoj kontemplaciji i moći ćete pronaći mir.

 

DJEVICA

Danas je povoljan dan za vas. Vaša ugodna osobnost privlači druge. Što god danas stavite u ruke, najvjerojatnije će biti uspješno. Prilično ste popularni. Vi ste artikulirani i učtivi i te su vas kvalitete dovele tu gdje ste danas. Samo nastavite biti isti, a da ne dopustite da vam ego i prijevare dođu na put.

VAGA

Budite iskreni prema sebi jer je to jedini potez koji vam može pomoći u svakoj situaciji! Nemojte se ustručavati odabrati ono što vam je draže nego žrtvovati svoje želje samo za dobrobit drugih. Možda ćete se zbuniti u odlučivanju odakle početi, stoga samo dajte prioritet svim stvarima iz kojih pokušavate donijeti odluku!

 

ŠKORPIJA

Vaša moć koncentracije i percepcije sada su na vrhuncu i to vas čini dodatno osjetljivim na ljude oko vas i njihovu nevolju. To će vam pomoći da popravite bilo kakvu prošlu povredu. Možda ćete doći u kontakt s nekim od koga ste otuđeni. Ovo je dobro vrijeme da nadoknadite razlike, čak i ako uključuje nekoliko neugodnih trenutaka.

 

STRIJELAC

Volite upoznati ljude koji su iskreni. Ali danas možete naići na ljude koji maskiraju svoje izvorno ja. Zato naučite prozreti njihovo pretvaranje. Vrijeme može zahtijevati od vas da brzo odlučite o stvarima. Dvaput razmislite prije nego što budete čvrsti oko bilo kakvog poteza i morate odgoditi sve svoje druge planove dok ne završite s donošenjem odluka.

 

JARAC

Došlo je vrijeme za poduzimanje hrabrih koraka. Ovo nije vrijeme za oklijevanje. Umjesto toga, kritična je odlučna akcija. Ne bježite od prilika. Skok vjere u ovom trenutku može dramatično promijeniti vaš život na bolje, iako se sada možda ne čini tako. Također je vrijeme da preispitate stare odnose i izrežete mrtvo drvo.ᅠ

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovo je vrlo dobro vrijeme za provedbu planova i obećanja koja ste sami sebi dali. Novi pothvati sada će vjerojatno vrlo brzo krenuti s početka. Međutim, vrijeme je pogodno i za opuštanje i zabavu s prijateljima. Stoga, društvene aktivnosti svakako zakažite navečer. Izbjegnite tračeve i možete se zabaviti na večer.

 

RIBE

Dan će za vas biti emocionalno intenzivan. U sve što danas radite unijet ćete veliku strast, a uspjeh će uslijediti kao neizbježan rezultat. Možda ste izbjegavali problem jer vam je preblizu, ali danas je najbolji dan da se pozabavite ovim problemom i suočite se s njim izravno.