HOROSKOP do 30. maja: Jedan znak će moći reći da mu se život iz korijena promijenio, slijede mu najbolji dani u životu!

HOROSKOP do 30. maja: Jedan znak će moći reći da mu se život iz korijena promijenio, slijede mu najbolji dani u životu!

19 svibnja, 2022 0 By Admin

VAGA

Potisnuta ljutnja bi mogla stvoriti ozbiljne probleme. Osjećaji bi mogli biti povrijeđeni, odabrane krive riječi, a netko koga volite mogao bi zatrebati vašu posebnu pažnju i nježnost. Zagrlite se ili nasmiješite gdje je to potrebno, i iskoristite trenutak za ples, pjevanje i slavlje života umjesto da izgubite sebe.

Niste zapravo učinili ništa loše, ali postoje trenuci u kojima se osjećate kao da jeste. Držite stvari olako i s jasnijim fokusom sve dok ne postane prirodno popraviti ono što je pokvareno, čak i ako niste vi bili taj koji je to razbio.

 

ŠKORPIJA

Godine 2018. u Egiptu je oko 17.000 brakorazvodnih slučajeva navelo “Candy Crush” kao uzrok rastave. Neki sukobi do sada nisu razriješeni jer niste provjerili te duboke i skrivene razloge kako su se stvari razvijale. Neće biti zdravo odgurnuti bilo koji duboko ukorijenjen osjećaj.

Zaokružili ste neke važne projekte, posao je konačno tamo gdje ste željeli i imate priliku uložiti nešto kreativnog posla u upravo ono područje koje vas najviše zanima.

 

STRIJELAC

Rado biste još popričali, ali samo ako ima smisla za svačije riječi. Čini se da je preteško staviti misli na papir, potpisati dokumente koji bi trebali biti jasni i ostati pri svojim riječima kada je to potrebno. Ojačajte svoju unutarnju potrebu da govorite istinu i nemojte se zadovoljiti plitkim dijalozima.

Fokus je trenutno vaš najvažniji adut. Planirajte stvari do detalja. Mogli biste se iznenaditi koliko daleko vas može povući studiozan pristup i strpljenje.

 

JARAC

Jednostavno je odvojiti iskustva kojih se nitko ne bi trebao sramiti, od onih koji izazivaju čudne reakcije i tjeraju vas da preispitate svoje sposobnosti. Ne trebate potvrdu od drugih ljudi, ali čini se da ne možete bez odgovarajuće povratne informacije i ljubazne riječi kada ste je zaslužili.

Pogledaj se u ogledalo i daj ovo sebi. Vrijeme je da budete sami sebi najbolji prijatelj prije nego dopustite nekom drugom da uznemirava vaše vode, izbjegavajući uzvratiti uslugu iako ste uložili energiju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Bilo bi lijepo kada biste mogli izbjeći ometanja i jednostavno uživati u pozitivnim emocijama kako se pojave. Nažalost, svi oni prolaze, baš kao i oni loši, i potreban je pravi majstor da oslobodi i oslobodi sve pozitivne i negativne s pravim tajmingom.

Neki zadaci su važniji od drugih. Ne dopustite nikome da određuje gdje bi trebali biti vaši prioriteti kada ste jedini koji bi trebao dovoditi u pitanje važnost i kvalitetu vlastitih poteza.

 

RIBE

Johnny Cash je u svojoj autobiografiji napisao da je postao ovisan o lijekovima protiv bolova nakon što mu je noj slomio rebra i zabio ga u trbuh. Iako vas nije previše briga hoće li drugi vjerovati vašoj verziji događaja, bilo bi mudro držati se okoline koja vas poštuje i visoko misli o vama.

Nemojte prolijevati previše informacija ako vam se istina čini složenom. Umjesto toga, odvojite trenutak da se usredotočite i postavite svoje prioritete kako biste mogli razgovarati o tome što je uistinu važno.

Stranice: 1 2