DNEVNI HOROSKOP za 6. Oktobar: Blizanci i Vodolija trebaju dobro pripaziti i biti oprezni, a ova 2 znaka čekaju poslovne i ljubavne promjene!

DNEVNI HOROSKOP za 6. Oktobar: Blizanci i Vodolija trebaju dobro pripaziti i biti oprezni, a ova 2 znaka čekaju poslovne i ljubavne promjene!

5 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Možda ćete dobiti ograničena sredstva koja će vas spriječiti da date oblik svojim idejama. Nemojte se brinuti jer ćete do kraja dana dobiti priliku obaviti posao po svom izboru! Imate sklonost teškom radu i uživat ćete u slobodi uz odgovornosti.

 

BIK

Dnevni horoskop:  Dan će biti tobogan između emocionalnih i praktičnih stvari. Kretanja planeta osiguravaju da ćete ujutro vjerojatno biti emocionalni i da ćete suditi o različitim stvarima na temelju svojih emocionalnih odgovora. To može dovesti do nekih pogrešnih prosudbi, ali stvari će se početi slagati navečer i vi ćete razviti praktičniji pristup.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Dnevni horoskop: Netko na poslu možda tiho radi protiv vas. Sumnjali ste na mnoge osobe, ali danas ćete dobiti najbolji dokaz tko vam želi nauditi. Nemojte biti prenagljeni u sukobu s ovom osobom. Stekli ste ogromnu prednost stjecanjem ovog znanja i možete ga učinkovito koristiti da zauvijek eliminirate svoje neprijatelje.

 

RAK

Pravo je vrijeme da svoju pozornost usmjerite na materijalističke udobnosti. Uživajte u svom društvenom životu sada i stupite u kontakt sa starim prijateljima ili članovima obitelji s kojima se dugo niste čuli. Također ćete doživjeti pomak u svojoj svijesti koji može doći postupno ili koji se može spustiti na vas bez upozorenja. Sada je dobro slušati svoje instinkte.

 

LAV

Svi vaši napori u vezi s vašom karijerom i vašim osobnim životom sada dolaze do izražaja. Vjerojatno će se povećati zamah koji će za vas dovesti do velikog uspjeha. Vaš trud i domišljatost primijetit će Vaši nadređeni i u tom ćete procesu steći neke čvrste pristaše. Vaši će neprijatelji danas ostati bespomoćni.

 

DJEVICA

Ovaj dan zahtijeva od vas da se više usredotočite na društvene krugove. Vaša šarmantna osoba puno će vam pomoći da utječete na druge. Također morate procijeniti ljude koji su bili protiv vas i koji su naštetili vašem ugledu na društvenom planu. U tako užurbanom rasporedu ne zaboravite voditi brigu o svom zdravlju!

VAGA

Dan će vam vjerojatno biti vrlo naporan. Vjerojatno ćete primiti posjetitelje ili ćete možda planirati izlazak. Ovo može biti i vrijeme kada počinjete s velikim radovima na obnovi svoje kuće ili kupujete ili se preselite u novu kuću. Iako ćete morati biti vrlo aktivni tijekom dana, voljet ćete i uživati ​​u svakoj minuti.

 

ŠKORPIJA

Svaki susret koji sada imate karakteriziran je naletom energije i svrhom. Kvaliteta vaših interakcija dramatično će se poboljšati i možda ćete čak doći u kontakt s nekim tko će revolucionirati vaš život financijski ili duhovno. Dobit ćete bolji uvid u vlastiti karakter i to će vam pomoći da odlučite o smjeru svog života. Trebali biste dobro iskoristiti ovu priliku jer razumijevanje sebe može pomoći u rješavanju brojnih vaših trenutnih sukoba.

 

STRIJELAC

Dan je posebno pogodan za početak nečeg novog. Ako ste razmišljali o promjeni posla ili karijere ili da se prebacite na drugog poslodavca ili čak započeti novu vezu, onda je ovaj dan savršen za to. Čak i ako vam se potez čini riskantnim, riskirajte i vjerojatno će ispasti sjajno i upravo ono što ste trebali učiniti.

 

JARAC

Dajte glas svojim iskrenim mišljenjima, ali nemojte podići glas. Usredotočite se na ono što treba usavršiti kako bi se unijela promjena, a ne pokušavajte izbrisati staru prljavštinu! Bolja opcija u ovom trenutku je izbjegavati sukobe s ljudima s kojima živite, a ne pokušavati se nositi s njima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Doći će do određenih naglih promjena u vašem osobnom i profesionalnom životu. Ovo će vas ostaviti zabrinutim i nesigurnim. Nemojte se tako osjećati i opustite se! Samo idite s tokom jer su te promjene samo za vaše dobro. Situacija se može pogoršati kada se nađe netko tko će vam izazvati probleme pokušavajući vam se osvetiti.

 

RIBE

Možda sklapate jedan od najvećih zajedničkih poslova danas. Ali morate još jednom eksplicitno spomenuti svoju misiju i ciljeve svom partneru. Ako dođe do svađe, možda ćete biti vođeni impulsima i to je ono što trebate držati pod kontrolom. Kraj dana možete posvetiti svojim intelektualnim aktivnostima ili proučavanju umjetničke strasti.