3 znaka zodijaka koji će dobiti DRUGU PRILIKU ZA LJUBAV tijekom mjesečevog sekstila Jupitera od 21. maja 2002.

3 znaka zodijaka koji će dobiti DRUGU PRILIKU ZA LJUBAV tijekom mjesečevog sekstila Jupitera od 21. maja 2002.

19 svibnja, 2022 0 By Admin

2. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Ironija dobivanja druge prilike u ljubavi je u ideji da je osoba koja vas je ostavila stana u vašoj posljednjoj vezi odmah dobila drugu priliku u ljubavi, odmah nakon što vas je napustila. Stajali ste sami i gledali kako vas je jedna osoba kojoj ste vjerovali, napuštala i zatim se nastavljala spajati s lijepim životom.

Za njega više niste postojali i morali ste se nositi s tom činjenicom. Nije ti palo na pamet da bi druga šansa mogla biti dobra stvar – za tebe. Umjesto toga, povukli ste se u svijet u kojem vas nitko ne može dirati, a ako vas ne može dotaknuti, ne može vas ni povrijediti.

S druge strane, predugo ste si uskratili ljubav, a sa sekstilnim Mjesecom Jupiterom iznad, možda ćete tek početi preispitivati ​​cijelu ovu stvar “ne trebam ljubav”. Naravno, možda vam uopće neće trebati, ali svakako volite biti u njemu. Otvorite svoje srce, Strijelce, jer vam ovaj tranzit daje drugu priliku u ljubavi i romantici. Na vama je da kažete da ili ne.

 

3. Ribe
(19. veljače – 10. ožujka)

Mjesečev sekstil Jupiter će vam donijeti novi pogled na staru situaciju…a to bi bio vaš sadašnji ljubavni život. U najmanju ruku je bleda, ali nije beznadna. Ono što se dogodilo je da ste vi i vaš partner upravo dopustili da stvari postanu tako svakodnevne i nezanimljive da ste oboje prestali pokušavati.

O, naravno, ljubav je tu, i ako se oboje stvarno posvetite tome, vjerojatno biste staru iskru mogli vratiti u postojanje. Ali, nisi. Oboje ste se upravo smjestili u ugodno ništavilo gdje vrlo malo raste i inspiracija umire uz rub ceste.

I tu vas Mjesečev sekstil Jupiter priskače u pomoć. Čini se da ovaj tranzit ima sposobnost pokrenuti tu svjećicu i vratiti vas dvoje na put za romantiku i uzbuđenje. I stvarno ne trebate učiniti mnogo više od toga da budete otvoreni za ideju da se druge šanse MOGU dogoditi. Neka se to dogodi, Ribe. Pusti neka se dogodi.

Stranice: 1 2