Fatalni susret obilježit će dane OVOM znaku, dok jednom znaku stiže raskid potpuno neočekivano kao grom iz vedra neba

Fatalni susret obilježit će dane OVOM znaku, dok jednom znaku stiže raskid potpuno neočekivano kao grom iz vedra neba

1 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Možda vam ovi dani daju poticaj koji vam je potreban da krenete u akciju. Trenutna nebeska energija mogla bi značiti da vas događaj povezan s nekim koga poznajete natjera da shvatite da bi sada moglo biti moguće imati intimniji odnos s njim. Možda ćete ga poželjeti nazvati i ponuditi mu rame za plakanje, a također i da saznate kakva je situacija.

 

BIK

Nebeska atmosfera ukazuje da podijeliti svoje osjećaje s nekim posebnim možda neće biti tako lako kao što biste se nadali. Imate puno toga zajedničkog, ali trenutno ćete možda imati poteškoća u pokretanju tog početnog razgovora. Ovo nije trajno stanje; to samo znači uložiti puno više truda i prilagoditi se njihovim stvarnim potrebama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vaš ljubavni interes možda odbija govoriti o nečemu što je važno. On apsolutno odbija otvoreno da da svoje mišljenje. Sve ukazuje na to da će njegovo guranje da prolije grah povećati zbrku, što nije mudra ideja. Bilo bi bolje potpuno zanemariti tu temu i dopustiti mu da razgovara o tome kada se osjeća spreman.

 

RAK

Trenutni aspekt u igri čini komunikaciju s voljenom osobom potencijalno vrlo zanimljivom. Mogli biste otkriti da su vam osjećaji vrlo promjenjivi i da ste u jednom trenutku dobro raspoloženi prema njemu dok već sljedećeg trenutka želite pobjeći u suprotnom smjeru. Ne shvaćajte ovo previše ozbiljno, jer je to samo emocionalno vrijeme. Uskoro ćete se vratiti u normalu.

 

LAV

Ne brinite ako vam se čini da jednostavno ne možete izgovoriti riječi; vjerojatno je to zbog astralne konfiguracije. To čak i vama otežava da znate kako se pozabaviti određenom osjetljivom temom sa svojom voljenom. Osjećate se kao da trebate neku probu prije nego što počnete. Zapravo, samo početak razgovora uvelike će ga učiniti mogućim.

 

DJEVICA

Vrijeme je za predivnu romantičnu večer, pod uvjetom da vi i vaš spoj možete biti barem malo iskreni jedno prema drugom. Postoje jedno ili dva pitanja o kojima možda niste bili u potpunosti iskreni, a on bi mogao izazvati trzavice ako ne počnete razgovarati i ne riješite ih. Tada se možete opustiti u raju ljubavnih interesa.

VAGA

Svoju slatku ljubav uspjet ćete uznemiriti i razbjesniti samo ako inzistirate na tvrdoglavom držanju određenih principa koji su možda prošli svoj rok. Planetarne energije ohrabruju vas da budete daleko liberalniji i da poslušate savjete svog ljubavnika, koji je ovom prilikom dobio pravo. Ako to ne učinite, mogli biste otkriti da vas određeni događaji ionako prisiljavaju na promjenu.

 

ŠKORPIJA

Planetarna energija mogla bi vas natjerati da poželite da se možete trajno sakriti unutar svoje ljuske. Međutim, možda ćete morati razgovarati i s voljenom osobom, koja je trenutno u vašim lošim knjigama. Umjesto da gajite povrijeđenost i ogorčenost, daleko je bolje početi nešto govoriti čak i ako je to samo da biste objavili da niste sretni. Uskoro će uslijediti poboljšanje u vašem odnosu.

 

STRIJELAC

Ponekad je lakše zariti glavu u pijesak, poput noja, nego se suočiti s činjenicom da biste mogli napraviti skupu pogrešku. Pravo je vrijeme da vidite mogućnost romantične katastrofe u odluci koju trenutno važite na vagi. Uvjerite se da stvarno imate pameti prije nego što kažete da. Nemojte ga ostaviti da visi dok ne bude prekasno.

 

JARAC

Nebeska energija ne omogućuje miran izlazak bez događaja ovih večeri, ali ćete sigurno imati zanimljiv spoj. Ako vam je ovo prvi izlazak s ovom osobom, očekujte da ćete je pronaći sasvim drugačije i potpuno odmetnutu. Njegova ideja i ideali mogu biti potpuno suprotni svemu što vam je drago, ali čak i tako, smatrat ćete ga razorno privlačnima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Izlasci će  biti ozbiljna igra, a uz astralnu konfiguraciju, ako se radi o prvom spoju, mogao bi biti s nekim toliko starijim i moguće – usudi se reći – mudrijim od vas. Možda nemate baš najbolje vrijeme u životu, ali sigurno biste mogli naučiti nešto iznimno korisno. Možda ćete ga čak poželjeti vidjeti ponovno – da naučite nešto više!!

 

RIBE

Čini da se rastopite od iščekivanja i zadovoljstva pri pomisli na sve što bi se moglo dogoditi na vašem spoju s omiljenom osobom. Ali vaše fantazije možda nisu iste kao stvarnost. Pričekajte dok se ne okupite prije nego što se zanesete planovima i idejama. Ova osoba možda nije baš onakva kakva mislite, u tom slučaju ćete morati izmijeniti svoj romantični dnevni red.