DO KRAJA GODINE: PRILIKU da promjeni život iz korijena imat će OVAJ znak, a OVAJ znak saznat će BOLNU ISTINU!

DO KRAJA GODINE: PRILIKU da promjeni život iz korijena imat će OVAJ znak, a OVAJ znak saznat će BOLNU ISTINU!

16 prosinca, 2023 0 By Admin 2

Veliku priliku da promijeni svoj život i da krene u puno boljem smjeru, imat će pripadnici ovog znaka. Da li će tu priliku i iskoristiti, ovisit će ne samo o njima nego i o njima bliskim osobama.

Drugi znak saznat će što život može donijeti, puno dobroga i lošega, ali može donijeti i istinu koja ponekad zna boljeti.

 

RIBE

Do kraja godine: Prilike se u životu ne događaju često. One se uglavnom odnose na mogućnost boljeg života nego što trenutno imate i obično se takve prilike ne propuštaju. Osoba koja dobije takvu priliku u pravilu odlučuje sama, pa će sama pobrati zasluge ili kritike, zavisi o odluci. Međutim, vama neće biti tako, jer nećete moći sami odlučiti o prilici koju ćete imati, jer će se ticati i drugih osim vas.

Dobit ćete priliku za zaposlenjem kakvu zaista ne biste trebali propustiti, ali postoji nešto što će vam otežati odluku. Radi se o poslu na zaista dalekom mjestu pa bi prihvaćanje takvog posla rezultiralo selidbom cijele vaše obitelji. Koliko ste vi spremni na to, a koliko je na to spremna vaša obitelj? Svaki član obitelji imat će svoje mišljenje o tome, pa će odluka time biti još teža.

Vama slijedi period u kojem ćete morati usuglasiti svoje mišljenje sa mišljenjem svakog člana obitelji o jednoj takvoj bitnoj odluci. Neće vam nimalo biti lako pa vas očekuje buran period i puno nervoze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

S jedne strane prilika da doživotno riješite financije, a s druge strane pojedinačni interesi svakog člana obitelji. Odluku će biti jako teško donijeti, zar ne?

LAV

Pred vama je period u kojem ćete morati pogledati istini u oči, a ta istina neće vam se svidjeti. Volite uvijek čuti istinu, niste onaj koji voli laži, ali ovoga puta istina vam neće dobro sjesti.

Znat ćete na čemu ste i to je jedino pozitivno. Sve ostalo donijet će vam loše raspoloženje i nikako se nećete dobro osjećati. Ali istina je ono na čemu uvijek inzistirate, a sada ćete ju i čuti.

Priznanje vama bliske osobe o nečemu iz prošlosti jako će vas pogoditi. Tako nećemu se niste mogli nadati, uvijek ste mislili da se takve stvari događaju drugima.

Međutim, upravo vama slijedi objava jedne istine koja će vas povrijediti i razočarati. Povjerenje koje imate prema toj osobi naglo će nestati i uslijedit će bol i tuga zbog toga. Ta istina će vas dugo boljeti, sigurno ćete puno puta poželjeti da to nikad niste saznali.

Međutim, život je takav, život donosi razne situacije sa kojima se moramo nositi. Kako ćete se vi nositi sa ovom situacijom, teško je reći. Sigurno je da vam neće biti nimalo lako, ali vrijeme lijeći rane, pa će tako i vaše rane s vremenom zacijeliti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Odluke koje ćete u međuvremenu donijeti, promijenit će tok vašeg života, to je sigurno. Bitno je samo da te odluke budu promišljene kako poslije ne biste žalili zbog njih.