DNEVNI HOROSKOP za 4. Oktobar: Nekoga danas čeka posve novi početak i sreća na svakom koraku…

DNEVNI HOROSKOP za 4. Oktobar: Nekoga danas čeka posve novi početak i sreća na svakom koraku…

3 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Čini se da postoji neravnoteža između vašeg osobnog i profesionalnog života! Najbolji način da to riješite je da jasno razgraničite svoj radni raspored za svaki dan, koji se čini raznolikim za svaki nadolazeći dan! Ne brinite da vaši dragi neće propustiti prepoznati vašu predanost njima unatoč tome što u posljednje vrijeme dobivate manje pažnje od vas.

 

BIK

Posljednjih dana slijedite vrlo naporan raspored i vrijeme je da se organizirate. Danas će biti relativno opušteno, ali trebali biste iskoristiti ovo vrijeme da svoje poslove dovedete u neki privid reda. U suprotnom, stvari će vjerojatno postati još kaotičnije u nadolazećim danima i vjerojatno ćete postati tjeskobni jer će se činiti da stvari izmiču kontroli.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ste danas podložni emocijama i financijskim gubicima! Međutim, lako možete zaštititi svoj interes ako se udaljite od ljudi koji vas pokušavaju uvući u događaje radi svoje dobiti. Samo hibernirajte na dan i zacijelite rane koje bi mogle ponovno isplivati ​​na površinu nakon prisjećanja na prošlost.

 

RAK

Osjećate se puni energije i spremni ste za ozbiljan naporan rad danas. Vaš protok pozitivne energije čak će utjecati na druge tako da ćete energizirati sve u svom timu da rade bolje. Čak i kod kuće nosit ćete puno više odgovornosti nego inače, udovoljavajući onima koji su vam blizu. Samo trebate paziti da se ovaj trend nastavi i da se ne izgorite.

 

LAV

Na poslovnom sastanku će neki pregovori na čekanju poprimiti povoljne zaokrete. Danas ste mirni i stabilni. Vaše odluke su rezultat dobro promišljenih procesa. Radno okruženje može doživjeti neke pozitivne promjene. Možda ćete sresti starog znanca. Kod kuće možete biti mirni i sporni. Intelektualni rast bit će neusporediv. Voljeni mogu donijeti radost u vaš život kroz dobre vijesti.

 

DJEVICA

Prijateljstvo je tema dana. Možete se sastati sa starim prijateljima ili će vas netko od njih iznenada posjetiti. Također ćete danas pomoći jednom ili više svojih prijatelja iz stiske. S druge strane, prijatelj će vam se možda teško dopasti, ali ne biste se trebali osjećati loše. On ili ona vam se rasterećuje jer on/ona ima svoje probleme i zato ovako reagira.

VAGA

Danas ste promijenjena osoba. Vi ste bolji slušatelj, iako ste uvijek bili dobar govornik. To će svima dati do znanja da više niste toliko egocentrični i da ste spremni raditi za dobro drugih. Dama od oko 40 godina bit će vam velika podrška.

 

ŠKORPIJA

Dobre vijesti uljepšat će vam dan. Dugo ste radili na važnoj stvari i ona će danas uroditi plodom. Naznačen je izlazak s kolegama. Uživat ćete i dobro se zabaviti. Možda ćete donijeti odluku u vezi s financijama koja će vam dugoročno koristiti. Danas možete posjetiti i sveta mjesta.

 

STRIJELAC

Danas će vam biti mnogo bolje i kod kuće i na poslu ako uđete u partnerstvo. Individualni napori mogu naići na prepreke koje se čine neobjašnjivim i nemoguće ih je ukloniti. Timski rad uvelike će poništiti te blokade. Suradnja i timski rad završit će uspjehom u svakom pothvatu.

 

JARAC

Puni ste žara da promijenite stvari oko sebe, ali vam je potrebno razdoblje mirnog razmišljanja da odlučite trebaju li se uopće mijenjati. Iako ćete biti izvrsni u projektima za koje se odlučite poduzimati, bolje je prepustiti nekome drugome da odabere te projekte umjesto vas. Danas ćete biti ispunjeni jednoumnom odlučnošću.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Proslave su iza ugla! Netko tvoj blizak se udaje. Par će od vas dobiti gomilu želja. Za one zaljubljene, doista ćete osjećati da svoju vezu podignete na sljedeću razinu predanosti, a možda ćete odlučiti čak i razmijeniti zavjete. Za one koji su već u braku, trebali biste maksimalno uživati ​​u zabavi.

 

RIBE

Danas ste odlučni igrati igru ​​moći koja može uključivati ​​poštena i nepoštena sredstva za postizanje vaših ciljeva. Nakon što ste dugo bili stjerani u kut, nalet energije s planeta sada bi vas mogao ispuniti samopouzdanjem. Možete donositi odluke na temelju svojih instinkta i budite sigurni, nitko vam se neće smijati u lice.