ŠKORPIJA će vam dati DUŠU ako treba. Svako dobro vratit će vam još boljim, ali ako ju nepravedno optužite i povrijedite, IZGUBIT ĆETE JU ZAUVIJEK!

ŠKORPIJA će vam dati DUŠU ako treba. Svako dobro vratit će vam još boljim, ali ako ju nepravedno optužite i povrijedite, IZGUBIT ĆETE JU ZAUVIJEK!

10 studenoga, 2023 0 By Admin

Škorpija posvećuje veliku dozu pažnje drugim osobama. Ali ako ga povrijedite, ili optužite za nešto za što nije kriv, izgubit ćete ga zauvijek. Empatija vam je uvijek na prvom mjestu i ona određuje vaš životni put kojim se vi krećete. Oduvijek ste bili u stanju drugima pružiti mnogo više nego što pružate sebi u svome životu.

Briga za osobe koje su okružene vama je poznata svima koji vas imalo znaju. Svi znaju da je Škorpija dobra osoba. Važno vam je da drugi imaju dobro mišljenje o vama, što je i istina da ste vrlo cijenjeni i prihvaćeni u društvu. Ne volite nepravdu i laži. Na svom radnom mjestu ste među omiljenima.

U stanju ste odraditi čak i tuđi posao samo da sve bude obavljeno na vrijeme. Nikada vam nije bilo teško podmetnuti svoja leđa i pomoći nekome kada je u nevolji. Druge osobe kada prepoznaju svu tu vašu dobrotu vam se često oduže na sličan način, samo da bi vam pokazale zahvalnost za neka vaša djela.

Imate istinske prijatelje koji vas mnog poštuju i vole i sretni su što imaju takvog prijatelja pokraj sebe. Uvijek ima osoba koje takve osobe poput vas iskorištavaju. To se i vama dešava, no vi ih uvijek đentlmentski udaljite iz vašeg života, jer ne želite imati takve osobe pokraj sebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Takve osobe vam se nikada neće odužiti niti na koji način, zato što takve osobe gledaju samo svoje interese, i nije ih briga niti malo za druge. Morate pripaziti koje sve pomažete, doći će vrijeme kada ćete i vi trebati pomoć, a pojedine osobe se neće niti potruditi pružiti vam istu tu pomoć.

U tom trenutku moći ćete se osloniti samo na iskrene i prave prijatelje kojih imate dovoljno. Upravo ste takvi i u ljubavi. Uvijek ste tražili neke nove načine samo da bi vaš partner bio i više nego zadovoljan sa svim dešavanjima  na planu vaše ljubavne veze.

Ne postoji to što vi ne biste učinili za ljubav i za vašeg partnera samo kako bi on bio sretan. Vaš partner je najsretniji jer ima vas pored sebe i jer zna da bolju osobu nije mogao naći. To je samo pokazatelj koliko ste vi dobra osoba. Uvijek ste sve zasnivali na malim detaljima i išli korak po korak, kako bi sve bilo savršeno.

Svaki vaš potez i gesta prema vašem partneru, pokazuje koliko vam on znači i koliku ljubav prema njemu osjećate. Svaki trenutak sa njim pokušavate učiniti savršenim i lijepim, samo kako bi partneru bilo što ugodnije i ljepše. Ljudi koji vas imaju za prijatelja ili partnera mogu biti sretni.

Mogu bit sretni što imaju tako dobro osobu pokraj sebe. Što imaju osobu koja bi za njih učinila gotovo sve i pomogla im u svakoj situaciji kada im je to potrebno. Velik ste uzor mnogim ljudima upravo zbog svog ponašanja. Uzor ste zato što kada nešto dohvatite to želite odmah i dovršiti, jer nikada ništa ne ostavljate za kasnije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zbog toga što Škorpija mnogo pažnje posvećujete drugima, vama ostaje jako malo vremena za vas. Ali takav pristup životu vas veseli. Veseli vas svaka pomisao da možete nekome pomoći i usrećiti ga na bilo koji način.