OVA 3 horoskopska znaka će imati NAJVIŠE SREĆE U LJUBAVI ove sedmice od 16. do 22. maja 2022.

OVA 3 horoskopska znaka će imati NAJVIŠE SREĆE U LJUBAVI ove sedmice od 16. do 22. maja 2022.

16 svibnja, 2022 0 By Admin

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ovaj tjedan može se činiti kao ostvarenje sna, jer ne možete učiniti ništa loše, tako se čini. Možda ovdje počinjete priznati da ste naučili ponešto o ljubavi, a budući da ste to znanje počeli primjenjivati ​​na vlastito partnerstvo, sada otkrivate da funkcionira.

Sreća u ljubavi dolazi vam ovaj tjedan kao stručnost i suosjećanje.

Dogovorili ste se da pokušate razumjeti svog partnera, a da ga prije toga ne osuđujete, i pogodite što? Radi.

Osoba koju volite najviše na svijetu odgovara na vaše slatke načine, i ne samo da je iznenađuje, već je i beskrajno veseli, jer i ona stvarno žele uživati ​​u životu s vama.

Oni prihvaćaju vaše znakove i ponašaju se u skladu s tim, što znači da i vas vide. Suosjećanje je operativna riječ ovog tjedna. Dobra stvar.

 

3. Ribe
(19. veljače – 10. ožujka)

Iako može biti problema na radnom mjestu, vaš će kućni život proći neozlijeđen ovaj tjedan, jer ćete ubirati prednosti takvih tranzita kao što su Mjesec u Strijelcu, Sunčev sekstil Neptun i Pun Mjesec u Škorpionu.

Vaš će libido biti zapaljen zahvaljujući ovoj postavi, a srećom, moći ćete iskoristiti tu intenzivnu energiju sa svojim romantičnim partnerom, koji će vam biti utoliko sretniji što će vam dopustiti da ih koristite po svojoj volji. I naravno, pod ‘koristiti’ mislimo na uživanje, jer ste vi i vaš partner definitivno tu jedno za drugo.

Ovaj tjedan odnos podiže na razinu, jer oboje otkrivate sebi nove strane.

Vidjeti potencijal ovdje vas oboje uzbuđuje i tjera vas da sjednete i razmišljate o novim planovima i avanturama za budućnost. Ako je sreća u ljubavi ono što vam treba, onda je sve na vama, Ribe.

Stranice: 1 2