LJUBAV TOKOM SEDMICE: Jarac će se razočarati, Vodolija i Lav će uživati, Blizancima potrebna samoća, Raka će pratiti sreća, a OVOM znaku se bivši vraća!

LJUBAV TOKOM SEDMICE: Jarac će se razočarati, Vodolija i Lav će uživati, Blizancima potrebna samoća, Raka će pratiti sreća, a OVOM znaku se bivši vraća!

24 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Uživat ćete u ovom danima jer vam daju priliku da uobličite svoje osjećaje i učinite nešto konkretno kako biste poboljšali kvalitetu vaše trenutne veze. Bilo da je to u obliku dara, ili možda nešto u čemu uživate raditi zajedno, pokušajte to učiniti novim i uzbudljivim. Dajte sebi nešto za slavlje.

 

 

BIK

Ako ste u tišini tragali za nekim posebnim, tada ćete možda otkriti da postižete mjerljiv napredak u upoznavanju. Astralna energija vas čini odlučnijim nego ikad da gurnete u stranu svoje inhibicije i nađete neki put u njihovo srce. Ali u isto vrijeme, nemojte forsirati problem; inače ih možete odgoditi. Idite na to nježno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Astralno poravnanje može učiniti da vaš partner (sadašnji ili budući) izgleda kao žica pod visokim naponom. Oni sigurno neće htjeti sjediti i gledati televiziju, već će htjeti otići i istražiti neka od bizarnijih zanimanja onih koji žive na planeti Zemlji. Radoznalost vaše voljene osobe nema granica. Možda biste željeli provesti neko vrijeme radeći svoje stvari i uživati ​​u miru.

 

 

RAK

Ovih dana ćete dobiti priliku da učvrstite određenu vezu. Ali morat ćete podijeliti svoje osjećaje na istinski autentičnoj osnovi. Nije dobro pretvarati se, ako je ovo partnerstvo uistinu značajno, stoga počnite sada kako namjeravate nastaviti. Iako to može značiti priznati jednu ili dvije stvari, uistinu će biti vrijedno truda.

 

 

LAV

Stvari bi mogle postati previše strastvene čak i za vas. Ako izlazite na spoj, nemojte podleći intenzivnoj prirodi osobe s kojom ste ako se ne osjećate spremnim za to. Mogla bi se dogoditi neka manipulacija. Međutim, ako ste zadovoljni njihovim izjavama ljubavi, uživajte u njima!

 

 

DJEVICA

Ovih dana ćete morati odbaciti sve svoje uobičajene načine da svom partneru (sadašnjem ili budućem) kažete koliko vam je stalo do njega i pronaći način da to učinite koji će doista privući njegovu pozornost. Što originalnije, to bolje. Nije da vas ne čuje, već da ga treba zaprepastiti da shvati da je ono što mu stalno govorite potpuna istina.

VAGA

Potičemo vas da kontaktirate i podržite svog partnera  u vrijeme tranzicije. Odnosi ostaju živi kada su u stanju proći kroz razdoblja promjene i transformacije. Vaš će odnos, slično tome, prijeći na potpuno novu razinu ako možete pomoći voljenoj osobi da dosegne i izrazi određene potrebe i osjećaje. Oboje ćete imati mnogo više koristi nego što možete zamisliti.

 

 

ŠKORPIJA

Možda ćete odlučiti zaroniti što se tiče nekoga posebnog. Astralna energija vas čini željnim da mu pokažete koliko vam je stalo. Što god je potrebno da se poruka prenese, osjećat ćete se skloni pokušati. Iako ste obično prilično skromni i suzdržani, osjećat ćete se nadahnutim da prijeđete dodatni milje kako bi vas čulo  razumio. To bi moglo značiti da ćete se odvažiti javiti bivšem koji će sa zadovoljstvom prihvatiti vaš poziv. Pomirenje u najavi.

 

 

STRIJELAC

U mogućnosti ste izraziti jedinstveniju i originalniju stranu svoje prirode, a da drugi ne pomisle da postajete vrlo čudni. Ako imate nešto za reći voljenoj osobi ili poslati poruku potencijalnom ljubavnom interesu, uspjet ćete im to prenijeti ako se to učini na vrlo neobičan način. Nemojte koristiti konvencionalne metode.

 

 

JARAC

Možda ćete otkriti da, ako izlazite na spoj, to neće izazvati razmišljanje kao što ste se nadali, a moglo bi čak biti i više nego malo nervozno. To je zato što umjesto da provodite vrijeme u razgovoru, možda ćete biti prisiljeni priznati zašto se tako osjećate u vezi s određenim problemom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Problemi se čine previše osjetljivim i sentimentalnim za vaš ukus. Ne volite preduboko istraživati ​​takve stvari iz straha od onoga što biste mogli saznati, ili još gore, od onoga što biste možda morali priznati. Možda ćete moći do neke mjere racionalizirati svoje osjećaje, ali ih nećete moći potpuno iskorijeniti.

 

RIBE

Možda ćete primiti prilično intenzivnu komunikaciju od nekoga vrlo posebnog. Zasigurno to niste očekivali, a nakon što ga uzmete u ruke, nećete biti sasvim sigurni što biste s njime mislili ili misli li ta osoba doista ono što kaže. Međutim, možete biti sigurni da govore istinu i možete im vjerovati.